Budapesti Corvinus Egyetem

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

Pótfelvételizz Sportközgazdász mesterszakunkra!

vár a corvinus

Tedd a Corvinust az első helyre!

…mert a bakancslistád is ​a legjobb hellyel kezdődik!​

Budapesti Corvinus Egyetem

Mi bízunk a tudásodban, bízz magadban te is! 

…mert ha nálunk végzel, akár 30%-kal is több lehet a kezdőfizetésed.​ 

…mert közösségeinkben életre szóló barátságok várnak.​ 

…mert nálunk nemzetközi környezetben tanulhatsz. 

 

Ne kövesd el azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszed az első helyre, hiszen így könnyen előfordulhat, hogy egy kevésbe erős képzésre vesznek fel. Jelöld meg első helyen a Corvinust!  

#együttalegjobbak

0
diákszervezet és szakkollégium
0
partneregyetem
0
féle nyelvtanulási lehetőség
0
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Felvételi információk mesterképzésre

A felvételi vizsgákon való részvételhez, a jelentkezők behívó levelet kapnak az intézménytől a jelentkező által az E-felvi felületén megadott e-mailes elérhetőségre, mely tartalmazza a részvételre vonatkozó információkat és a vizsga feltételeket.

Az írásbeli és szóbeli vizsgákkal kapcsolatban minden információt megtalálsz az alábbi feliratra kattintva.

Felvételi információk mesterképzésre

Ha mesterképzésre felvételizel, részt kell venned egy kompetenciamérésen is hiszen ez kritériumfeltétel. Ez kötelező része a corvinusos felvételi vizsgának, ám annak eredménye nem befolyásolja a felvételi pontszámod. Az írásbeli teszt eredménye alapján könnyebben és célzottabban tudsz majd az Egyetem készségfejlesztő kurzusai, tréningjei és programjai közül válogatni a leendő mesterszakos hallgatók. 

Budapesti Corvinus Egyetem

Mesterképzés egy év alatt

Az alábbi négy mesterszakot akár egy év alatt elvégezheted:

  • Ellátásilánc-menedzsment
  • Közgazdálkodás és közpolitika
  • Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás
  • Marketing
Budapesti Corvinus Egyetem

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

Corvinus Ösztöndíj

• Corvinus Ösztöndíj – nagy eséllyel megszerezheted és meg is tarthatod 

• 2022-ben a nappali alapszakra felvett hallgatóink csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóinknak pedig a 90%-a tanulhat térítésmentesen 

• a tanév végén esedékes felülvizsgálatok során nem csökken azok aránya, akik az adott szakon Corvinus Ösztöndíjat kapnak 

• az államinál kedvezőbb ​feltételekkel tanulhatsz: ​nincs röghöz kötés 

• nem égeted az állami éveidet  

TUDJ MEG MINDENT MESTERKÉPZÉSEINKRŐL!

Ha gyakorlatiasabb és mélyebb tudásra vágysz, válassz mesterszakjaink közül. A Corvinuson eltöltött évek többszörösen megtérülnek, ráadásul az itt szerzett diplomád is többet ér a munkaerőpiacon. Több szakunkat angol nyelven is elvégezheted.

Tanulás mellett dolgozni?

Duális képzéseinknél ez teljesen elfogadott. Komoly budapesti és székesfehérvári multinacionális cégeknél, vezető hazai nagyvállalatoknál szerezhetsz hasznos gyakorlati tudást az egyetemi éveid során. A mesterszak végén pedig nemcsak a diploma, hanem akár egy állásajánlat is várhat a gyakornoki helyedet biztosító cégtől.

Nemzetközi tapasztalat - hazai feltételek

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettős diplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz.

Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket

110 millió forint előnyt jelent a nálunk szerzett diplomád

A piacképes tudás meghozza az eredményét, hiszen kiszámoltuk, hogy corvinusos diplomával egy teljes karrierút alatt várhatóan 340 millió forintot fogsz keresni, ami 110 millió forinttal több, mint az országos átlag.

Világkörüli utak, több pihenés, vagy önfejlesztés? Te mihez kezednél ezzel az összeggel?

Akkreditációk - Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Légy képben!

#felvételi2023 | ©️Ⓜ️🅰️ | Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat, amelyeken összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en vettek részt. #CorvinUS #együttalegjobbak
🆕©️ #Tudtad? A vezetők tudását kapod legújabb szakunkon. #Politikai_gazdaságtan mesterképzésünk 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ őszén indul angol nyelven, amelyre Magyarországon csak a Corvinuson jelentkezhetsz.
🆒©️ #Tudtad? A következő tanévtől akár már 1️⃣ év alatt mesterdiplomát szerezhetsz a Corvinuson. ✅
>#együttalegjobbak
Új mesterszakunkat olyan társadalomtudományi képzésen végzett hallgatóknak ajánljuk, akik mélyebb gazdasági ismeretekkel kötnék össze a politikai és a gazdasági világot.

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Találkozzunk!

Gyere el eseményeinkre és ismerj meg minket jobban!

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy automatikusan megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem

1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

X
GEN.:2023.06.09. - 07:27:34