Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Munkatársaknak

Pályázhat oktató is, amennyiben nem oktatási, kutatási, kapcsolatépítési, illetve oktatási szakterülettel kapcsolatos szakmai továbbképzési tevékenység megvalósítását tervezi.

A munkatársak képzésének általános célja háromféle támogatási módon történhet:

  • Felsőoktatási intézmény munkatársainak mobilitása egy külföldi vállalathoz vagy vállalat munkatársának mobilitása egy felsőoktatási intézménybe: Miért? Tudástranszfer és gyakorlati készségek fejlesztése miatt, ennek sokféle formája lehet: szemináriumok, kurzusok, gyakorlati periódus, átirányítás stb.
  • Adminisztratív és más nem oktató munkatársak mobilitása egy külföldi partner felsőoktatási intézményhez: Miért? Tapasztalatszerzés, jó gyakorlatok azonosítása és átvétele, jelenlegi munkakör betöltéséhez szükséges készségek továbbfejlesztése.
  • Oktatók mobilitása egy külföldi partnerintézményhez, hogy képzésben részesüljenek.

Elérhetőség

Nemzetközi Kapcsolatok és Akkreditációk,

E.287 iroda

Kedd: 13:30-15:30
Csütörtök: 10:00-12:00

e-mail: staffmob@uni-corvinus.hu
Telefon: +36 1 482 5098

Kapcsolattartó

Simon Viktória viktoria.simon@uni-corvinus.hu
E épület, 287
Telefon: +36 1 482 5098 • Mellék: 5098

A pályázás menete

A 2021-22-es tanévben az Erasmus+ személyzeti mobilitásokra a jelentkezőknek hóvégi jelentkezési határidővel lesz lehetőségük pályázatuk benyújtására. Az online jelentkezési felületen havonta, -első körben- a pályázat meghirdetésétől 2021. november 30-ig lehet pályázni. A folyamatosan benyújtható pályázatok értékelésére és a pályázati döntés meghozatalára havonta, a hónap utolsó napját követő három munkanapon belül kerül sor.

  • A jelentkezési lap kitöltése és beküldése után, a mobilitás megvalósításának dátumai a későbbiekben csak az eredetinél későbbi időszakra módosíthatók.
  • A pályázatra való jelentkezéskor a tervezett mobilitás legkorábbi kezdő dátuma a jelentkezés dátumának hónapját követő második hónap 16-a lehet.
  • A tanév folyamán bármely hónapban benyújtható pályázat a fenti megkötés figyelembevételével.

Ebben a pályázati ciklusban legkésőbb 2022. szeptember 30-ai visszautazási dátummal megvalósuló szakmai utakra van mód pályázat benyújtására az Erasmus+ oktatói és személyzeti mobilitás programra vonatkozó Tempus Közalapítvány által meghatározott szabályokkal összhangban.
A jelentkezési határidőt követő időszak a megvalósítandó szakmai úthoz szükséges ügyintézéssel zajlik.

A pályázás menete című folyamatleírásban (dokumentum a szöveg alatt) minden kiutazó megtalálja a mobilitás ügyintézésének lépéseit.

Pályázás menete
shutterstock_174966596-1.jpg
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.09.27. - 15:12:46