Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Munkatársaknak

A személyzet mobilitásának célja, hogy az intézmény elsősorban adminisztratív állományában dolgozó kollégáinak képzési célú mobilitását elősegítse, a támogatott a mobilitás során az egyetem egésze számára hasznosítható tapasztalatokat, jó gyakorlatokat szerezzen. 

Pályázhat oktató is, amennyiben nem oktatási, kutatási, kapcsolatépítési, illetve oktatási szakterülettel kapcsolatos szakmai továbbképzési tevékenység megvalósítását tervezi.

A munkatársak képzésének általános célja háromféle támogatási módon történhet:

  • Felsőoktatási intézmény munkatársainak mobilitása egy külföldi vállalathoz vagy vállalat munkatársának mobilitása egy felsőoktatási intézménybe: Miért? Tudástranszfer és gyakorlati készségek fejlesztése miatt, ennek sokféle formája lehet: szemináriumok, kurzusok, gyakorlati periódus, átirányítás stb.
  • Adminisztratív és más nem oktató munkatársak mobilitása egy külföldi partner felsőoktatási intézményhez: Miért? Tapasztalatszerzés, jó gyakorlatok azonosítása és átvétele, jelenlegi munkakör betöltéséhez szükséges készségek továbbfejlesztése.
  • Oktatók mobilitása egy külföldi partnerintézményhez, hogy képzésben részesüljenek.

Elérhetőség

Hallgatói Szolgáltatások, E.159 iroda
e-mail: staffmob@uni-corvinus.hu
Telefon: +36 1 482 5389

Kapcsolattartó

Ms. Beáta Csentős corvinus.incoming@uni-corvinus.hu Hallgatói Szolgáltatások / Hallgatói ügyek / Hallgatói mobilitás
Nemzetközi koordinátor / International Coordinator
E épület, 138.1
Telefon: +36 1 482 5403 • Mellék: 5403

A pályázás menete

A 2019-20-as tanévben az Erasmus+ személyzeti mobilitásokra a jelentkezőknek hóvégi jelentkezési határidővel lesz lehetőségük pályázatuk benyújtására. Az online jelentkezési felületen havonta, -első körben- a pályázat meghirdetésétől 2019. november 30-ig lehet pályázni. A folyamatosan benyújtható pályázatok értékelésére és a pályázati döntés meghozatalára havonta, a hónap utolsó napját követő három munkanapon belül kerül sor.

  • A jelentkezési lap kitöltése és beküldése után, a mobilitás megvalósításának dátumai a későbbiekben csak az eredetinél későbbi időszakra módosíthatók.
  • A pályázatra való jelentkezéskor a tervezett mobilitás legkorábbi kezdő dátuma a jelentkezés dátumának hónapját követő második hónap 16-a lehet.
  • A tanév folyamán bármely hónapban benyújtható pályázat a fenti megkötés figyelembevételével.

Ebben a pályázati ciklusban legkésőbb 2020. szeptember 30-ai visszautazási dátummal megvalósuló szakmai utakra van mód pályázat benyújtására az Erasmus+ oktatói és személyzeti mobilitás programra vonatkozó Tempus Közalapítvány által meghatározott szabályokkal összhangban.
A jelentkezési határidőt követő időszak a megvalósítandó szakmai úthoz szükséges ügyintézéssel zajlik.

A pályázás menete című folyamatleírásban (dokumentum a szöveg alatt) minden kiutazó megtalálja a mobilitás ügyintézésének lépéseit.

A pályázás menete
shutterstock_174966596-1.jpg
Vágólapra másolva
GEN.:2021.09.25. - 10:15:32