Ugrás a fő tartalomra

Gyakori kérdések a felvételiről

Minden fontos kérdés egy helyen a 2024-es felvételiről. 

Alapképzés

Felvételi

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

Nem kér minden szakon emelt szintű érettségit az Egyetem, de nélküle nehezen lehet a bekerüléshez szükséges pontszámot összegyűjteni. A következő szakokon nem feltétel az emelt szintű érettségi: gazdaságinformatika, kommunikáció- és médiatudomány, nemzetközi gazdálkodás, nemzetközi tanulmányok.

A 2024A felvételi eljárásban a következőkre kapható intézményi pont (maximum 100 pont):

 

 • Nyelvvizsga (nyelvenként): B2 (középfokú) komplex 30 pont, C1 (felsőfokú) komplex 40 pont. Maximum 70 pont kapható ezen a jogcímen. Amennyiben ugyanabból a nyelvből teszel emelt szintű érettségit és nyelvvizsgázol, csak az egyikért kaphatsz pluszpontot. (Mivel a kapott pluszpontok száma az emelt szintű esetén magasabb, így ezért kapod meg a +50 pontot).
 • Emelt szintű érettségi: 1 emelt szintű érettségiért (abban az estben kaphat a jelentkező intézményi pontot, amennyiben az adott szakra vonatkozó érettségi felvételi tárgy esetében emelet szintű vizsgát tesz) 50 pont. Ezen a jogcímen maximum 100 pont kapható.
 • International Baccalaureate (IB) diploma: 50 pont
 • Esélyegyenlőség: hátrányos helyzet 50 pont, fogyatékosság 50 pont, gyermekgondozás 50 pont. Maximum 100 pont kapható ezen a jogcímen.
 • Országos Középiskolai Tanulmány Versenyen (OKTV) vagy Szakmaielőkészítő érettségi tantárgyak versenyén (SZÉTV), vagy Ágazati és ágazaton kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak Versenyén vagy az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén (ÁSZÉV) elért eredmény: 1-10. helyezés 100 pont, 11-20. helyezés 50 pont, 21-30. helyezés 25 pont. Ezen a jogcímen maximum 100 pont kapható.
 • Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) elért eredmény (ha nem érettségi tárgyból születik OKTV eredmény): 1-10. helyezés 20 pont.
 • Középiskolai Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján (TUDOK) elért eredmény: nagydíjas 30 pont, első díjas 20 pont.
 • Sporteredmény (8 éven belül szerzett, a Nemzet- közi Olimpiai Bizottság által elismert sportágban): Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által szervezett olimpiai játékokon, 1984-től kezdődően a Paralimpián vagy Siketlimpián, a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) által szervezett Sakkolimpián való részvétel 50 pont, világ- és Európa-bajnokságon elért legalább 3. helyezés 30 pont, korosztályos világ- vagy Európa-bajnokságon, az Universiadén, a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) által szervezett egyetemi világbajnokságon, az Ifjúsági Olimpián elért legalább 3. helyezés 20 pont, országos bajnokságon elért legalább 3. helyezés 15 pont, Diákolimpia országos döntőjében elért legalább 3. helyezés 10 pont.
 • Országos Művészeti Tanulmányi Versenyen elért eredmény: 1-3. helyezés (egyéni versenyzőként) 20 pont
 • Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen elért eredmény 1-3. helyezés 100 pont
 • Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen elért eredmény 30 pont
 • Tudományos Diákköri Tanács (TDK) vagy az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDK) által szervezett versenyen elért eredmény 1-3. helyezés 20 pont
 • “Ifjú tudósok” tudományos középiskolai vetélkedőn elért eredmény 1. helyezés 100 pont, 2. helyezés 50 pont, 3. helyezés 25 pont
 • Nemzetközi Tudományos Diákolimpián elért eredmény egyéni 1-3. helyezés 100 pont
 • V4-es Közgazdasági Diákolimpián elért eredmény 1-3. helyezés 30 pont
 • Országos Haditorna Verseny 15 pont
 • Illyés Gyula programban való részvétel 100 pont
 • Egyetemi tehetséggondozó programokban való részvétel: Szabó Kálmán Tehetségprogram, Luca Pacioli Kiválósági Díj 40 pont
 • Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) elért eredmény, ha nem érettségi tárgyból születik, akkor az 1-10. helyezésért 20 pont kapható.
 • Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV) elért eredmény, ha érettségi tárgyból születik, akkor 1-10. helyezés 100 pont, 11-20. helyezés 50 pont, 21-30. helyezés 25 pont.

 

Részletes szabályok a https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/hello-corvinus/hogyan-jelentkezzek/felveteli-informaciok-alap-es-osztatlankepzesre-jelentkezoknek/ és a www.felvi.hu-n érhetőek el.

Igen, jár az intézményi pont a matematika emelt szintű érettségi vizsgára, mert bármely tárgyból, amely az adott szakra vonatkozóan érettségi tantárgy követelményként van meghatározva, sikeres emelet szintű érettségi vizsga esetén +50 pontot kapsz. (maximum 100 pontot)

Ha különösen jól sikerül az a két érettségid, amiből a szakonkénti érettségi pontokat számítjuk, akár meg is duplázhatod ezeket. Ebben az esetben nem számítanak a tanulmányi pontjaid, kizárólag a két érettségi tárgyadat vesszük figyelembe. A számítás módja nem változik, mindössze annyiban módosul, hogy kétszeres szorzóval kell számolnod.

Amennyiben ugyanabból a nyelvből teszel emelt szintű érettségit és nyelvvizsgázol, csak az egyikért kaphatsz pluszpontot. Mivel a kapott pluszpontok száma az emelt szintű esetén magasabb, így ezért kapod meg a +50 pontot.

Az, hogy valamely szak nem indul el szeptemberben, mindig a ponthatárhirdetés napján válik véglegessé, ugyanis korábban nem lehet tudni, hogy a szakot megjelölő emberek közül hányan vannak azok, akik esetleg csak második/harmadik/negyedik helyen jelölték meg a szakot. Azért nem lehetséges erről előzetesen pontos tájékoztatást adni, mert előfordulhat, hogy a például egy 50 fős jelentkezői létszámból 45 ember nem első helyen jelölte meg a szakot, és ha ők mind felvételt nyernek az általuk választott első helyes szakra, akkor értelemszerűen a maradék 5 emberrel nem indulhat el a szak.

Sajnos nem tudunk előre biztosat mondani, a ponthatárok alakulását ugyanis nagyon sok tényező befolyásolja: az adott szakra jelentkezők száma, az intézmények által oda felvehető létszám (kapacitás), a többi jelentkező pontszáma, de még az is, hogy ők hányadik helyre sorolták ugyanezt a képzést.

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény és az Egyetem Tanulmányi- és Vizsgaszabályzata alapján az első félév teljesítése előtt csak akkor kezdhet passzív félévvel a hallgató, amennyiben a hallgatói jogviszonyból eredő kötelezettségeinek szülés, baleset, betegség vagy más váratlan ok miatt, önhibáján kívül nem tud eleget tenni.

Idegen nyelvű képzés esetén nincsen külön nyelvi pótlék.

Diákszervezetünk, a Studium Generale októbertől májusig tart matematikából, történelemből és közgazdaságtanból ingyenes felvételi előkészítőt. Sikereiket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a velük készülő diákok évente több mint 90 százaléka kerül be az általuk választott felsőoktatási intézménybe.

Képzések, ösztöndíjak, nemzetközi lehetőségek és kollégiumok

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

Az Egyetem önköltséges képzésben felvételt nyert hallgatóinak teljesítményük alapján pénzbeli juttatásként Corvinus Ösztöndíjat adományoz az adott képzés hallgató által fizetendő féléves díjának (önköltség) teljes vagy részleges átvállalása céljából (rész)ösztöndíj). A Corvinus Ösztöndíj az államinál kezdvezőbb feltételeket biztosít. Nincs röghöz kötés, és megmaradnak az államilag támogatott féléveid. 2023-ben az alapszakra felvett hallgatók csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóknak pedig 90%-a tanulhatott térítésmentesen.

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer  forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz. Bővebb információt ezen a linken találsz. 

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettősdiplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz. Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket. Ezek listáját ezen a linken éred el.

Az elsőéves hallgatók a Tarkaréti kollégiumban található helyekre pályázhatnak, illetve a PPE és Data Science szakos hallgatók a Gellért Campus új kollégiumába. A kollégiumok az egyetemi közösségbe való beilleszkedés és az életre szóló barátságok kialakulásának egyik legfontosabb színtere. A Tarkeréti 400 fős kollégium Budapest X. kerület zöldövezetében található, 15 percre a Hármas és a Kettes Metró végállomásától. A Gellért Campus kollégiuma a Gellért-hegy oldalában található, amely panorámás, 2-3 ágyas szobákkal, szobánként külön vizesblokkal, valamint szintenként amerikai konyhás közösségi térrel várja a hallgatókat. Felsőbbévesként pedig két belvárosi kollégiumunk közöl is választhasz. Ezek a Ráday és a Kinizsi utcában találhatóak. Megtalálod őket ezen a linken.

Ha szeretnéd igénybe venni a Corvinus Ösztöndíjat, akkor a 2024/2025. tanév őszi félévére vonatkozó felvételi jelentkezéskor az adott képzésen az „A” finanszírozási formát kell megjelölnöd. Külön pályázati kérelem nem szükséges. Ha a felvételi során az adott képzésen eléred az Egyetem által meghatározott felvételi ponthatárt az “A” finanszírozási formában, és az őszi szemeszterben ösztöndíjasként kezded meg a tanulmányaidat, akkor automatikusan jogosulttá válsz a Corvinus Ösztöndíjra az első két félévben. 

https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/hello-corvinus/corvinus-osztondijprogram/ 

2023-ban az alapszakra felvett hallgatók csaknem 70%-a tanulhat térítésmentesen a Corvinuson.

2-3, esetenként 4 és 5 ágyas szobákban

Diákélet (Mi vár egy gólyára az első évben?)

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

Ebben a videóban ízelítőt kaphatsz a gólyatábor programjaiból, hangulatából:

https://www.youtube.com/watch?v=mr1keUH4LXY  

A Corvinuson belül sok diákszervezet működik, amelyek sokszínűsége, eltérő tevékenysége gondoskodik az egyetemi diákélet változatosságáról és mozgalmasságáról. Középpontjukban mindig a közös érdeklődés áll, legyen szó közgazdaságtanról, turizmusról vagy akár újságírásról. A szakmai munkát végző csoportosulás mellett elengedhetetlen a közösségi-életérzés is. A Corvinuson belül majdnem 40 diákszervezet működik. Itt tájékozódhatsz róluk.

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Miután megtudtad, hogy felvettek az Egyetemre, először a Gólyapart nevű rendezvényen találkozhatsz és bulizhatsz együtt a szaktársaiddal, amit később a Gólyatáborban is megismételhettek.

A kollégiumok közösségi tereiben gyakran rendeznek különböző bulikat, rendezvényeket, amelyekhez bárki csatlakozhat. De az edzőteremben vagy éppen a könyvtárban is társaságra lelhetsz.

Mesterképzés

Felvételi

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

• Tájékozódj a Felvi.hu felültén és a honlapunkon a Corvinus meghirdetett képzéseiről!Hozd létre saját fiókodat az E-felviben!
• Jelentkezz a kiválasztott képzésre!
• Töltsd fel a már rendelkezésre álló dokumentumaidat a jelentkezéssel egy időben az E-felviben!
• Töltsd fel a szükséges dokumentumokat a Corvinus felületére!
• Tájékozódj a felvételi eljárásban előtted álló további ügyintézésről és annak határidejéről!
• Vegyél részt a felvételi vizsgákon!
• Töltsd fel a jelentkezés óta megszerzett dokumentumaidat az E-felvibe!
• Töltsd fel a jelentkezés óta megszerzett szükséges dokumentumokat a Corvinus felületére!
• Várd a sikeres felvétel eredményét!

A felsőoktatási intézmények mesterképzésben felvételi vizsgáért külön eljárási díjat kérhetnek, amelyeket a felsőoktatási intézmény részére kell befizetni. Egyetemünkön a felvételi vizsga szervezési díja 4.000 Ft. A díjat egyszer kell csak befizetni függetlenül attól, hogy a jelentkező hány szakra jelentkezett és csak abban az esetben, ha a jelentkező szóbeli felvételi vizsgát tesz. (ennek módjáról, határidejéről a jelentkező az érintett intézménytől kap tájékoztatást [általában a vizsgabehívóban]).

Bevezettünk egy olyan lépést a felvételi eljárásba, amivel leváltva az eddigi szakonkénti felvételit, egységesebben tudjuk mérni a jelentkezők tudását. Négy felület áll rendelkezésedre egy nemzetközi teszt kitöltésére, amelyek közül te választhatod ki, melyiken szeretnéd megmérettetni a tudásod. Most a Corvinus is bevezeti azokat a teszteket, amelyet számos ország neves egyetemei már használnak a felvételi eljárás során.

Egyes szakokon emellett szóbeli felvételi vizsga is van, tájékozódj a felvételiről ezen az oldalon: 

https://www.uni-corvinus.hu/post/hir/minden-amit-az-uj-mesterszakos-felvetelirol-tudni-kell/

A Corvinuson már elérhetőek az egy év alatt elvégezhető mesterszakok. 

A vezetés és szervezés (angol nyelven) mesterképzés estében felvételi követelmény az alábbiak közül egy angol nyelvű komplex nyelvismeret megléte

A többi mesterképzés esetében nincsen felvételi követelményként nyelvvizsga meghatározva.

 

További információk: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/hello-corvinus/hogyan-jelentkezzek/felveteli-informaciok-mesterkepzesre/

Az, hogy valamely szak nem indul el szeptemberben, mindig a ponthatárhirdetés napján válik véglegessé, ugyanis korábban nem lehet tudni, hogy a szakot megjelölő emberek közül hányan vannak azok, akik esetleg csak második/harmadik/negyedik helyen jelölték meg a szakot. Azért nem lehetséges erről előzetesen pontos tájékoztatást adni, mert előfordulhat, hogy a például egy 50 fős jelentkezői létszámból 45 ember nem első helyen jelölte meg a szakot, és ha ők mind felvételt nyernek az általuk választott első helyes szakra, akkor értelemszerűen a maradék 5 emberrel nem indulhat el a szak.

Sajnos nem tudunk előre biztosat mondani, a ponthatárok alakulását ugyanis nagyon sok tényező befolyásolja: az adott szakra jelentkezők száma, az intézmények által oda felvehető létszám (kapacitás), a többi jelentkező pontszáma, de még az is, hogy ők hányadik helyre sorolták ugyanezt a képzést.

A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény és az Egyetem Tanulmányi- és Vizsgaszabályzata alapján az első félév teljesítése előtt csak akkor kezdhet passzív félévvel a hallgató, amennyiben a hallgatói jogviszonyból eredő kötelezettségeinek szülés, baleset, betegség vagy más váratlan ok miatt, önhibáján kívül nem tud eleget tenni.

Az eljárás lényege, hogy az alapképzésben vagy a főiskolai szintű képzésben szerzett végzettség önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy egy adott mesterképzési szakra felvételt nyerj. Minden mesterképzés követelményeiben jogszabály határozza meg, hogy a belépésnél mely alapképzésben szerzett szakok fogadhatók el előzményként.

Ha mesterképzésre felvételizel, választhatsz olyan szakok közül, melyek esetén az alapképzésed teljes kreditértékkel figyelembe vehető. Azonban akkor sincs veszve semmi, ha a kiszemelt mesterszakod nincs ezek között, hiszen a kreditelismerési eljárás révén a választható szakok köre jóval szélesebbé válik.

Fontos azonban, hogy képben legyél ennek menetével, hiszen csak akkor lehet sikeres a felvételid, ha ezeket az adminisztratív teendőket teljesíted.

Azt, hogy erre mikor van szükség, a „honnan hová” táblázatból tudhatod meg.

Idegen nyelvű képzés esetén nincsen külön nyelvi pótlék.

Nem, csak az alábbiakra adható max. 10 többletpont:

• Esélyegyenlőségi maximális pont: 10 pont

§ fogyatékosság: 5 pont

§ gyermekgondozás: 5 pont

§ hátrányos helyzet: 5 pont

•OTDK 1-3. hely: 5 pont

• Sporteredmény: országos bajnokság 1-3. hely: 3 pont (8 éven belül szerzett, a Nemzetközi Olimpia Bizottság által elismert sportágban)

• Sporteredmény: Világ- és Európa-bajnokság 1-3. hely: 5 pont (8 éven belül szerzett, a Nemzetközi Olimpia Bizottság által elismert sportágban)

Legalább jó minősítésű, nálunk szerzett oklevéllel garantált a Corvinus Ösztöndíjas helyed a nappali mesterképzéseinken. Így se nemzetközi tesztet, se szóbeli felvételit nem szükséges tenned. (Kivéve az eltérő felvételi kritériumrendszerű képzések: az angol nyelvű Vezetés és szervezés, Közgazdásztanár és az MBA programok.)

Fontos! A kreditelismertetési eljárást akkor is le kell folytatnod, ha legalább jó minősítésű Corvinusos oklevéllel rendelkezel!

Mesterszakra jelentkezni a megszokott módon a felvi.hu oldalon lehet, ennek határideje február 15. Ezzel azonban csak az igényt nyújtottad be, hogy a Corvinusra szeretnél jelentkezni.

Fontos: a nemzetközi teszted eredményét igazoló dokumentumot az intézményi felültere kell feltöltened. Ezt 2024. április 15-ig, vagy a hiánypótlási időszakig, 2024. július 10-ig kell megtenned.

Az egyéb feltöltendő dokumentumokról és a feltöltésről ezen az oldalon tudsz majd tájékozódni a felvételi eljárás indulásakor.

Képzések, ösztöndíjak, nemzetközi lehetőségek és kollégiumok

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

Ha gyakorlatiasabb és mélyebb tudásra vágysz, válassz mesterszakjaink közül. A Corvinuson eltöltött évek többszörösen megtérülnek, ráadásul az itt szerzett diplomád is többet ér a munkaerőpiacon. Több szakunkat angol nyelven is elvégezheted.

Tájékozódj a szakjainkról innen: https://www.uni-corvinus.hu/post/landing-page/mesterkepzesek/ 

Az Egyetem önköltséges képzésben felvételt nyert hallgatóinak teljesítményük alapján pénzbeli juttatásként Corvinus Ösztöndíjat adományoz az adott képzés hallgató által fizetendő féléves díjának (önköltség) teljes vagy részleges átvállalása céljából (rész)ösztöndíj). A Corvinus Ösztöndíj az államinál kezdvezőbb feltételeket biztosít. Nincs röghöz kötés, és megmaradnak az államilag támogatott féléveid. 2023-ben az alapszakra felvett hallgatók csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóknak pedig 90%-a tanulhatott térítésmentesen.

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer  forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz. Bővebb információt ezen a linken találsz. 

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettősdiplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz. Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket. Ezek listáját ezen a linken éred el.

A Kollégiumok megközelítőleg 1100 fő részére tudnak férőhelyet biztosítani, 2-3, esetenként 4 és 5 ágyas szobákban. A kollégiumi férőhelyek feltöltése felvételi eljárás keretében történik, bővebben a Kollégiumi felvételi eljárás rendjének részleteiről az aktuális pályázati kiíráson keresztül, valamint a HKR.4. Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat vonatkozó melléklete alapján nyújtunk tájékoztatást.

Ha szeretnéd igénybe venni a Corvinus Ösztöndíjat, akkor a 2024/2025. tanév őszi félévére vonatkozó felvételi leadásakor a képzésen az „A” finanszírozási formát kell megjelölnöd. Ha a felvételi során az adott képzésen eléred az Egyetem által meghatározott felvételi ponthatárt ebben a finanszírozási formában, és az őszi szemeszterben ösztöndíjasként kezded meg a tanulmányaidat, akkor automatikusan jogosulttá válsz a Corvinus Ösztöndíjra az első két félévben. 

https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/hello-corvinus/corvinus-osztondijprogram/ 

2023-ban a mesterképzésre felvett hallgatóknak a 90%-a tanulhat térítésmentesen a Corvinuson.

Diákélet (Mi vár egy gólyára az első évben?)

A Projekt 1 és a Projekt 2 tantárgy során az adatelemzési és a módszertani feladatokat a hallgatók csoportban végzik. A hallgató a Projekt 1 és 2 tantárgyak során sajátítja el a tudományos megnyilvánulás azon elemeit, amelyek használata a 3. fejezet sikeres megírásához elengedhetetlen 

A Hallgatói Önkormányzatba mesterszakosként is van lehetőséged csatlakozni, itt nemcsak közösséget találhatsz, de részt vehetsz a hallgatói érdekképviseletban vagy rendezvények szervezésében is. A HÖK működéséről részletesebben itt tájékozódhatsz

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.24. - 00:04:40