Ugrás a fő tartalomra

Science Shop Team

A Corvinus Science Shop Team tagjai egyben a Science Shop alapítói is. Tagjai Karunk olyan oktatói – kutatói, akik elkötelezettek a science shop értékei iránt, s ezeket elhivatott munkájukkal már a szervezet intézményesülése előtt is aktívan alkalmazták és népszerűsítették. Szakértelmükkel és kapcsolataikkal segítik, gazdagítják a CSS működését, egyetemi munkájukon felül, önkéntesen.

GÁSPÁR JUDIT – ALAPÍTÓ, CSS TEAM TAG

Dr. Gáspár Judit judit.gaspar@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Operáció és Döntés Intézet / Döntéselmélet Tanszék
Egyetemi Docens / Associate Professor
E épület, 128
Telefon: +36 1 482 5503 • Mellék: 5503

Tizenhét éve dolgozom az Egyetemen, s a kutatási és az oktatási gyakorlatomban egyre tudatosabban kapott szerepet és vált fontossá az önmagáért és a világért – természeti és társadalmi környezetünkért– felelős gondolkodás és működés. Hogy a jelen döntéseiben miképp tudunk felelősen, őszintén és tudatosan tenni a jövőért. Ezeknek a gondolatoknak,céloknak és vágyaknak lett egy intézményesült megtestesülése a Corvinus Science Shop, mely reményeim és tapasztalatom szerint is inspiráló egyetemi közösséget épít, mely megerősíti és elgondolkodtatja tagjait.    

MATOLAY RÉKA – ALAPÍTÓ, CSS TEAM TAG, SZAKMAI ÉS STRATÉGIAI VEZETŐ

Matolay Réka reka.matolay@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Vállalkozás és Innováció Intézet / Innováció és Üzleti Inkubáció Tanszék
Egyetemi docens / Associate Professor
E épület, 385
Telefon: +36 1 482 5311

Aktív részvételt és problémamegoldást tanítok – és tanulok folyamatosan magam is – a társadalmi vállalkozásokról,fenntarthatóságról, döntéshozatalról szóló kurzusaimon, kutatásainkban. A science shope teremtő részvétel lehetőségét adja meg a diák, a közösségi partner, az oktató számára valamennyi tantárgyban.Terepet az egymásra nyitott órai projektekhez,különböző szektorok találkozásához, ahhoz,hogy miként lehet egyetemi tanulás révén azonnal pozitív társadalmi hatást generálni.

TOARNICZKY ANDREA – ALAPÍTÓ, CSS TEAM TAG

Toarniczky Andrea andrea.toarniczky@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Vezetéstudományi Intézet / Szervezeti Magatartás és Emberi Erőforrásfejl.Tsz
Egyetemi Docens / Associate Professor
E épület, 383
Telefon: +36 1 482 5121 • Mellék: 5121

A Szervezeti Magatartás tanszéken tanítok és kutatok diverzitásmenedzsment, szervezeti kultúra és szakértői -, vezetői identitásfejlődés témakörökben.Oktató-kutatói munkám célja az egyén önmagáért   és közösségéért való felelősségvállalásának fejlesztése,és hiszem, hogy mindez az oktatás és kutatásszinergiája mentén megvalósítható. A Corvinus Science Shop a kezdetektől folyamatos inspirációt jelent, hogy a célt ne veszítsem szem elől, és felelősséget is, hogy a kollégákkal, diákokkal és érintett szervezetekkel való együttműködés során a CSS szemléletet minél közelebb vigyük az oktatás-kutatásgyakorlatához.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 00:28:59