Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

HR menedzsment

Csentericsné Arnold Zsuzsanna

Csenterics_Zsuzsa_300x300px.jpg
2020. január 1-től tölti be a HR vezetői pozíciót az Egyetemen. Számára az emberierőforrás-menedzsment egy olyan szakma, melyet a legmélyebb elkötelezettséggel, sőt kifejezetten szakmai küldetéstudattal végez minden nap, immáron több mint 35 éve. Ez alatt az időszak alatt hosszabb időt töltött HR vezetőként nagyobb szervezetek átalakításával. Így HR igazgatóként a rendszerváltás időszakában a pénzügyi szektorban zajló dinamikus változások folyamatában a Magyar Hitelbank privatizációjában, majd az ABN AMRO Bank magyarországi leányvállalatának felépítésében volt meghatározó a szerepe. 

2001-től kezdődően 2013-ig a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatójaként 2004-ig a szervezet európai uniós csatlakozásához kapcsolódó változások menedzselése volt a fő feladata, majd azt követően szervezet működésének és szakmai munkájának legjobb európai uniós jegybanki gyakorlatokhoz való illesztése adott számára folyamatos kihívást. 

2013 áprilisától kezdődően HR és szervezetfejlesztési tanácsadóként tevékenykedett az Egyetemhez való csatlakozásáig. Az eltelt majdnem 7 évben sokféle ügyfél számára végzett szervezetfejlesztési tanácsadói és HR szakértői munkát, mely kezdetben főleg nagy vállalatok szervezetfejlesztéséhez, a HR működés Ulrich-modell alapján történő átalakításához, HR Business Partneri szerepvállalás fejlesztéséhez, mely kiegészült növekedésben lévő kis-és középvállalatok részére végzett stratégiai HR szolgáltatások nyújtásával. Emellett rendszeresen vett részt egyetemi kurzusok és tréningek keretében HR munkatársak képzésében is.  
Csentericsné Arnold Zsuzsanna zsuzsanna.arnold@uni-corvinus.hu Elnöki Szervezet / HR
HR vezető / Head of HR
E épület, 295
Vágólapra másolva
GEN.:2021.04.23. - 17:23:45