Ugrás a fő tartalomra

A vesecserét és a frekvenciaárverést is jól kell megtervezni

Hogyan lehet dupla hasznot kihozni a rádiófrekvenciákból? Etikus-e, ha egy kísérletben csak a résztvevők egy része jut valós piaci előnyhöz? Nobel-díjas közgazdászok adtak elő a Corvinuson.

Az új ESG törvény: Sikerül-e a fenntarthatóságnak beépülnie a vállalati stratégiákba?

Az európai ESG direktívák és az új magyar ESG törvény nyomán a fenntarthatóság integrálása egyre inkább elvárássá válik a vállalkozások számára. A Kutatási Héten Farkas Mária és Reizingerné Ducsai Anita beszélgetett Márta Irénnel, a BCSDH ügyvezető igazgatójával és ESG szakemberrel a témáról.

CIAS Fogadó: „A CIAS-ban érdemes hosszabb időt eltölteni”

V.G. Venkatesh, az EM Normandie Business School ellátásilánc-menedzsmentet és fenntarthatósági témákat kutató professzora és helyettes-dékánja leginkább a CIAS szabad légkörébe szeretett bele budapesti tartózkodása alatt. Nem régen tért vissza Franciaországba, de a közeljövőben még több budapesti utat is tervez folyamatban lévő kutatásai miatt.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.19. - 10:02:54