Ugrás a fő tartalomra

CCL webinárium: A világgazdaság digitalizációja, dematerializációja és dekarbonizációja történelmi távlatokban: az energia és az

Dr. Roger Fouquet, a National University of Singapore kutatója lesz a Center for Collective Learning webinárimsorozatának következő vendége.

Te hogyan szoktál utazni?

Erre kíváncsi a Fenntartható Fejlődés Intézet

Minisztériumi küldöttség látogatott a Corvinusra a kormányzati ösztöndíjprogramok megvalósítása kapcsán

A Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkárának delegációját fogadták május 7-én Egyetemünk képviselői. A megbeszélés középpontjában a Stipendium Hungaricum és Diaszpóra Ösztöndíjprogramok gyakorlati működésének, a jövőbeni prioritásokkal kapcsolatos kérdések egyeztetése állt. 

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
további események
Budapesti Corvinus Egyetem

Szaúd-Arábiából jár havonta a Corvinus Executive MBA képzésére

Sayed Junaid havonta több ezer kilométert utazik a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA képzésért, de mérlegre téve, hogy az elmúlt egy évben milyen személyes fejlődésen ment keresztül, azt mondja, megérte a sok idő- és energiabefektetés. Az üzletember elmesélte, hogy hogyan köt ki valaki Szaúd-Arábiából éppen a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA programján, illetve azt is, hogy milyen készségeit fejlesztette a képzés.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Harmadszor is címet védett a Corvinus csapata az Ács Antal Esettanulmány Megoldó Versenyen

Ismét a Corvinus csapata nyerte a Debreceni Egyetem rendezésében zajló regionális Ács Antal Esettanulmányi Megoldó Versenyt.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Számít a véleményed!

Szívesen megosztanád gondolataidat, élményeidet az egyetem óráin tapasztaltakról, de nem tudod hogyan? Ne aggódj, van erre egy eszközünk!

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Több mint 27 éves HR vezetői tapasztalatát viszi be a Corvinus képzésébe

Jakobsen Petra HR tanácsadóval, a Flow Consulting HR üzletágának vezetőjével a teljesítményértékelés változásáról, a HR analitika üzleti szerepéről és a Corvinus Egyetem HR Business Partner / szakközgazdász szakirányú továbbképzéséről beszélgettünk, amelynek évek óta oktatója.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Mondd el a véleményed, töltsd ki a kommunikációs kérdőívet!

Az Egyetemnek fontos célja a diákok elégedettsége, ezért a Corvinus Kommunikáció azon dolgozik, hogy ők minél könnyebben hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.21. - 16:32:59