Ugrás a fő tartalomra

Négy pályázat érkezett a Corvinus rektori pozíciójára

Lezárult a nemzetközi pályázat, a munkatársi és a hallgatói fórumokon az egyetemi polgárok is hamarosan megismerkedhetnek a pályázókkal, személyesen is kérdezhetik őket.

Finance Club 2024 – Alumni, oktatók és hallgatók találkozása a Gellért Campuson

Április 8-án a Pénzügyi Intézet oktatói, hallgatói, valamint volt és jelenlegi demonstrátorai az új Gellért Campus tetőteraszán gyűltek össze egy tartalmas délutáni beszélgetésre, a 2024-es Finance Club keretében.

Környezetvédelmi innovációs díjat nyert a Corvinus alumni és BME hallgatók közös vállalkozása

A világ első fújós dezodor újratöltő megoldásáért kapott rangos elismerést a Respray Műegyetemi és Corvinusos alumni hallgatók startupja.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

Úton a felsővezetői lét felé – hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive Master of Business Administration programjára és Péter mindvégig mentorként segítette tanulmányait. Mikor érdemes EMBA-képzést javasolni egy mentorált kollégának, milyen szempontokat jó mérlegelni a piacon elérhető képzések közötti választásnál, és hogyan támogathatja egy mentor a mentoráltját a felsővezetői lét felé vezető program elvégzésében? Ezekről a kérdésekről is beszélgettünk kettejükkel.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Mit adhat egy szakirányú továbbképzés egy szállodacsoport vezetőjének?

Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója nemcsak a turizmus különböző területeit ismerte meg, hanem fejlesztette az előadói készségeit, és egy sokszínű csapat részévé is vált a Corvinus Turisztikai fejlesztési menedzser képzésén.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Gyere el a Változásvezetés előadássorozatra!

Az ország meghatározó vezetőivel találkozhatsz február 27. és május 14. között. Ne hagyd ki az előadásokat, melyek során a változásvezetés kihívásait járjuk körbe!

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.22. - 10:05:10