Ugrás a fő tartalomra

“Atomenergia nélkül nem lesz klímasemleges Magyarország 2050-re”

A nemzeti zöldgázstratégiákkal, a fenntartható biomassza-felhasználás felé vezető utakkal és a nem időszakos megújuló energiaforrások kérdésével foglalkoztak a Visegrádi Négyek országainak kormányképviselői a Corvinus egyetemen június 20-án. Deli Daniella helyettes államtitkár szerint nem lehet mindent egy lépésben megoldani, és Magyarország atomenergia nélkül nem válhat klímasemlegessé 2050-re.

Egy hajóban evezünk! – A Corvinuson tette le alapkövét a magyar felsőoktatásfejlesztők országos hálózata

Május 24-én egy formabontó nem-konferencia keretében tartotta meg első, hivatalos találkozóját a Gellért Campuson az idéntől formális hálózatként működő hazai felsőoktatásfejlesztő közösség. Az eseményen többek között a Magyar Rektori Konferencia (MRK) új, felsőoktatásfejlesztéssel foglalkozó munkacsoportjának alakulóülését is megtartották. Ennek elnökhelyettese Dósa Kata, az OMMK vezetője.

“Legyél egy napra corvinusos!” – Újabb sikeres rendezvény a HiJob keretében 🌟🎓

Örömmel számolunk be újabb eseményünkről, ahol több mint 40 középiskolás látogatott el hozzánk, hogy megismerje a Budapesti Corvinus Egyetem különleges világát. Az esemény során a Fővám téri „E” és „C” épületeinket járták be, melyeknek részeként Stanley Ward mesteroktató tartott izgalmas előadást.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.25. - 16:09:55