Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Székesfehérvári Campus Kollégium

A Székesfehérvári Campus Kollégiuma az Óbudai Egyetem üzemetetése alá tartozik. A felvételi eljárás rendje a továbbiakban szintén az Óbuda Egyetem hatásköre.

A Székesfehérvári Campus Kollégiuma a Campus A épületének tetőterében kapott helyet.

A kollégium nagyrészt kétszobás lakóegységekben várja a kollégistákat, 58 fő elhelyezési kapacitással. Minden lakóegységhez külön zuhanyzó/mosdó helyiség és WC tartozik. A szobák és a közösségi helyiségek légkondicionáló berendezéssel felszereltek. Rendelkezésre áll egy kétágyas szoba mozgáskorlátozott hallgatók részére.

Miután a kollégium az oktatási terekhez közel, az épület tetőtérben helyezkedik el, így rendkívül kényelmes megoldás a hallgatók részére.

Hasznos tudnivalók

Portaszolgálat

Az épületben 0-24 órás portaszolgálat működik. A portások leellenőrzik a kártyához tartozó fénykép alapján, hogy valóban a kártyajogos tulajdonosa használja-e a kártyát a belépéshez; röviden azonosítják a kollégistákat.

A belépőkártyát csak az arra jogosult személy használhatja, a kártya átadása fegyelmi eljárást von maga után.

A portán található az elsősegély doboz.

Beléptetőrendszer

A kollégiumban forgóvillás, kártyás beléptetőrendszer működik. A belépőkártyát minden kollégista a beköltözéskor kapja meg.

A beköltözéskor kapott kártyát a lakó köteles a ki-belépéskor használni, a beléptető rendszert átlépni vagy alatta átbújni, és a kártyát átruházni TILOS!

Látogatófogadási rend

A látogatófogadás rendjét, térítési díját stb. az Óbudai Egyetem határozza meg.

Internet elérés

Wi-Fi:

 • A kollégiumi Wi-Fi hálózat kiegészítő szolgáltatásként üzemel.
 • A lefedettség megbízhatósága a leterheltségtől , valamint a környező lakóházakban működő wi-fi hálózatoktól is függ, hogy mennyire zavarják be a saját rendszerünket
 • A Wi-Fi-hez való csatlakozáshoz nincsen szükség külön regisztrációra, elég a cusman azonosítóval és jelszóval történő belépés..

TILOS:

 • A számítógép hálózathoz illetéktelenül csatlakozni, azon törvénysértő tevékenységet folytatni.
 • A hálózatot vagy a hálózati eszközöket bármilyen módon megtámadni.
 • A hálózati kapcsolatot bármilyen módon (routeren és számítógépen keresztül is) megosztani.
 • Saját Wi-Fi hálózatot üzemeltetni.
 • A hálózaton fájlcserélő programokat használni (dc, torrent, stb.). Ez a szolgáltatás egy hónapos felfüggesztésével jár, továbbá a kollégium vezetősége mellett azonnal bejelentésre kerülnek a BCE Informatikai Szolgáltató Központ munkatársai felé. Az Egyetem részéről a felhasználó további jogi lépésekre számíthat, ezek következményeit is a szabályt megsértő felhasználó viseli.

Fentiek megsértése esetén a szolgáltatást meghatározott időre felfüggesztjük A letiltás nem halasztható, azonnal életbe lép.

Hibabejelentés

A műszaki jellegű hibákat a portán található füzetbe kell felvezetni vagy az szc.kollegium@uni-corvnus.hu címre kell elküldeni.

Tanulószoba

Tanulási lehetőséget két tanulószoba biztosítja, melyből az egyik 6 számítógéppel felszerelt, a másik 10 férőhellyel nyugodt körülményeket biztosít a vizsgára, ZH-ra készüléshez.

Szolgáltatások

Takarító eszközök

 • partvis és lapát
 • felmosó vödör és mop
 • vasaló
 • porszívó

Mosási lehetőség

A mosás a kollégiumi szinten lévő mosókonyhában megoldható, 3 db automata mosógép és egy szárítógép szolgálja ki a kollégistákat.

Konditerem

A sportolni vágyók igénybe vehetik a 2018 tavaszán kialakított fitnesz szobákat, ahol kondicionáló gépekkel tudják a feszültséget levezetni, erőnlétüket fenntartani. A biztonságot a kiépített tűzjelző rendszer és a közösségi tereket figyelő kamerarendszer biztosítja.

Egyéb, igénybe vehető szolgáltatások hallgatóink számára

Kültéri kondi park, kültéri multifunkcionális sportpálya, csocsóasztal, rexasztal

Elérhetőség

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 43. Iroda: A104

Kérjük, lehetőség szerint az online ügyintézést részesítsd előnyben: NEPTUN, e-mail.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.09.24. - 07:46:54