Ugrás a fő tartalomra

Best paper díjat nyert a Corvinus Egyetem docense

Johannes Wachs (a Corvinus docense), Adam Harris, Jan-Hinrik Meyer-Sahling és Kim Sass Mikkelsen nyerték a 2024-es Beryl Radin-díjat, amit Seattle-ben Washington államban vehettek át a Public Management Research Association konferencián.

Corvinusosok az Európai Egyetemi Játékokon – Várjuk a szurkolókat!

Július 12-24. között rendezik Miskolcon és Debrecenben a 2024-es Egyetemi Játékokat, ahol a Corvinus hallgatói is versenyeznek.

Óriási lehetőség a Corvinusnak a Hu-rizont és a Pannónia program

A hallgatókat minőségi partnerekhez tudjuk küldeni Európán belül és kívül, Szingapúrtól az Egyesült Államokig vagy Dél-Amerikáig - mondta Szántó Zoltán Oszkár mb. kutatási rektorhelyettes a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Kiemelte, hogy a meglévő források elengedők arra, hogy a következő félévben minden igényt kielégítsenek: a hallgatói mellett az oktatói, a kutatói, illetve a szolgáltató területen is elérhető a mobilitás a Pannónia programban.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.12. - 19:00:56