Ugrás a fő tartalomra

Egy hajóban evezünk! – A Corvinuson tette le alapkövét a magyar felsőoktatásfejlesztők országos hálózata

Május 24-én egy formabontó nem-konferencia keretében tartotta meg első, hivatalos találkozóját a Gellért Campuson az idéntől formális hálózatként működő hazai felsőoktatásfejlesztő közösség. Az eseményen többek között a Magyar Rektori Konferencia (MRK) új, felsőoktatásfejlesztéssel foglalkozó munkacsoportjának alakulóülését is megtartották. Ennek elnökhelyettese Dósa Kata, az OMMK vezetője.

“Legyél egy napra corvinusos!” – Újabb sikeres rendezvény a HiJob keretében 🌟🎓

Örömmel számolunk be újabb eseményünkről, ahol több mint 40 középiskolás látogatott el hozzánk, hogy megismerje a Budapesti Corvinus Egyetem különleges világát. Az esemény során a Fővám téri „E” és „C” épületeinket járták be, melyeknek részeként Stanley Ward mesteroktató tartott izgalmas előadást.

Jenei György: a közpolitika reneszánsz és úttörő tudósa, páratlan segítőkészséggel

Bátorsága, kedvessége és a tudományos teljesítménye sem ismert határokat –emlékkonferenciát szervezett a Corvinus az idén elhunyt professzorról. Bejelentették, hogy a Public Management Review szakfolyóirat és a Corvinus is Jenei-díjat alapít, a Babes-Bolyai Egyetem pedig posztumusz kiválósági díjjal fogja kitüntetni Jenei professzort.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.25. - 14:02:08