Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Akkreditáció

Az akkreditáció (más néven akkreditálás) annak a hivatalos elismerése, hogy valamely szervezet vagy intézmény alkalmas bizonyos tevékenységek (vizsgálat, tanúsítás, ellenőrzés) meghatározott feltételek szerinti végzésére. Az akkreditálást csak egy független, a nemzetközi normák szerint minősítő intézmény, a nemzeti akkreditáló szerv végezheti.  
 Az AMBA akkreditációja egyet jelent a legrangosabb teljesítménnyel a posztgraduális üzleti oktatás területén. A szigorú elbírálási kritériumok között szerepel a tanterv, az oktatás és a hallgatói részvétel színvonala, melyek alapján csak a legkiemelkedőbb képzések nyerik el a minősítést.
AMBA
A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Képzéseit 2018-ban második alkalommal tüntette ki a BSIS. Az Business School Impact System (BSIS) rendszere meghatározza az iskola helyi környezetre gyakorolt hatásának mértékét – a várost vagy régiót, amelyben található.
BSIS Label
Feltöltés alatt
Feltöltés alatt
Közgazdaságtudományi Képzéseink Közgazdálkodás és közpolitika programja elnyerte a European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációját a mesterprogramok kategóriájában. Az akkreditáció hét évre szól. Az akkreditált program angol nyelven is hallgatható az egyetemen.
EAPAA
Gazdálkodástudományi Képzéseink angol nyelvű Gazdálkodás és management szakja az első nemzetközileg akkreditált bachelor program Magyarországon. A Corvinus School of Management Executive MBA programja is megkapta az akkreditációt, immár 4. alkalommal.
EPAS - EFMD
Gazdálkodástudományi Képzéseinket 2018-ban először akkreditálták, három évre. Ezzel bekerült a világ top 2%-ba, gazdálkodástudományi képzéseket nyújtó egyetemeket tekintve.
EQUIS
Vágólapra másolva