Budapesti Corvinus Egyetem ×

Akkreditáció

AMBA: AMBA Akkreditáció

Az AMBA akkreditációja egyet jelent a legrangosabb teljesítménnyel a posztgraduális üzleti oktatás területén. A szigorú elbírálási kritériumok között szerepel a tanterv, az oktatás és a hallgatói részvétel színvonala, melyek alapján csak a legkiemelkedőbb képzések nyerik el a minősítést.

EFMD: EQUIS Akkreditáció

Gazdálkodástudományi Képzéseinket 2018-ban először akkreditálták, 3 évre. Ezzel bekerült a világ top 2%-ba, gazdálkodástudományi képzéseket nyújtó egyetemeket tekintve.

EFMD: EPAS Akkreditáció

Gazdálkodástudományi Képzéseink angol nyelvű Gazdálkodás és management szakja az első nemzetközileg akkreditált bachelor program Magyarországon. A Corvinus School of Management Executive MBA programja is megkapta az akkreditációt, immár 4. alkalommal.

BSIS Label

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Képzéseit 2018-ban második alkalommal tüntette ki a BSIS. Az Business School Impact System (BSIS) rendszere meghatározza az iskola helyi környezetre gyakorolt hatásának mértékét - a várost vagy régiót, amelyben található.


EAPAA Akkreditáció

Közgazdaságtudományi Képzéseink Közgazdálkodás és közpolitika programja elnyerte a European Association for Public Administration Accreditation (EAPAA) akkreditációját a mesterprogramok kategóriájában. Az akkreditáció hét évre szól. Az akkreditált program angol nyelven is hallgatható az egyetemen.

Vágólapra másolva