Ugrás a fő tartalomra

Bemutatjuk diákjaink sikereit

Számtalan tanulmányi-, sport- és esetversenyen érnek el sikereket diákjaink, ezeknek az eseményeknek most külön oldalt hoztunk létre.

Boost Progam Pitch Day a Corvinuson – Középpontban az innováció

Mindig is vágytál egy sikeres vállalkozásra, de hiányoztak az eszközök és kapcsolatok a megvalósításhoz? A Boost Program résztvevői segítséget kaptak, hogy ötletüket vállalkozássá fejlesszék.

Csatlakozz a SAPIENS Network konferenciához 2024. június 20-án!

Mindig is érdekelt, hogy a Birminghami Egyetemen globális szakértőkkel együtt tanulj a fenntarthatóságról és a beszerzésről? Vegyél részt a környezetvédelem, a munkajog és a tisztességes kereskedelem innovatív megoldásai iránt elkötelezett kutatókkal, tudósokkal és érdekelt felekkel való kapcsolatépítésben.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
további események
Budapesti Corvinus Egyetem

Jogászból felsővezető a Corvinus-MSM-SEED Executive MBA programjával

A CTP Hungary ügyvezetője a Corvinus-MSM-SEED Executive MBA programját követően sikeres jogi igazgatói karrierből lépett fel a közép-európai régió egyik legnagyobb ipari ingatlanfejlesztőjének, a CTP-nek az ügyvezetői pozíciójába.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Harmadszor is címet védett a Corvinus csapata az Ács Antal Esettanulmány Megoldó Versenyen

Ismét a Corvinus csapata nyerte a Debreceni Egyetem rendezésében zajló regionális Ács Antal Esettanulmányi Megoldó Versenyt.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Számít a véleményed!

Szívesen megosztanád gondolataidat, élményeidet az egyetem óráin tapasztaltakról, de nem tudod hogyan? Ne aggódj, van erre egy eszközünk!

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.29. - 17:32:32