Ugrás a fő tartalomra

Crescendo Corvinus Tavaszi Trilógia hangversenye

Tavaszi Trilógia nevű ünnepi kórushangversenyünkön Egyetemi kórusunk, a Crescendo Corvinus mellett másik kettő amatőr kórus a VOX Laurus és a Prelude Vegyeskar is fellép.

Várunk a következő online nyílt napunkon!

Kérdésed van az alap- vagy mesterszakos felvételiről? Segítségre van szükséged a felvételiben vagy a kreditelismerésben? Kíváncsi vagy milyen a corvinusos élet a diákjaink szemszögéből? Online nyílt napunkon választ kaphatsz kérdéseidre.

Így hasznosulnak az oktatásban a MyView visszajelzéseid

Nagyon fontos, hogy visszajelzést adj az óráidról a MyView felületén, ezekből ugyanis hasznos visszajelzést kapnak a tanáraid. Most hozunk néhány konkrét példát arra, hogy milyen visszajelzéseket építettek be az órákba.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
további események
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Szaúd-Arábiából jár havonta a Corvinus Executive MBA képzésére

Sayed Junaid havonta több ezer kilométert utazik a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA képzésért, de mérlegre téve, hogy az elmúlt egy évben milyen személyes fejlődésen ment keresztül, azt mondja, megérte a sok idő- és energiabefektetés. Az üzletember elmesélte, hogy hogyan köt ki valaki Szaúd-Arábiából éppen a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA programján, illetve azt is, hogy milyen készségeit fejlesztette a képzés.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Harmadszor is címet védett a Corvinus csapata az Ács Antal Esettanulmány Megoldó Versenyen

Ismét a Corvinus csapata nyerte a Debreceni Egyetem rendezésében zajló regionális Ács Antal Esettanulmányi Megoldó Versenyt.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Számít a véleményed!

Szívesen megosztanád gondolataidat, élményeidet az egyetem óráin tapasztaltakról, de nem tudod hogyan? Ne aggódj, van erre egy eszközünk!

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 10:06:56