Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the ajax_custom_script handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /srv/www/htdocs/wp-includes/functions.php on line 5768
Budapesti Corvinus Egyetem - Budapesti Corvinus Egyetem Ugrás a fő tartalomra

Borbély Mátyás értekezéstervezet-vitája

„ A külhoni magyarság pozíciógyengülésének területi sajátosságai a diplomások aránya alapján a felsőoktatási expanzió idején.”

Nem attól leszel jó vezető, ha félnek tőled

Czank Eszter május 1-től, szülési szabadságáról visszatérve vette át az Infineon Technologies budapesti irodájának location leader pozícióját, közben pedig egy kilenc hónapos kisfiú mellől írja szakdolgozatát a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA képzésére. Története jól rávilágít arra, hogy egy női vezető szinte a lehetetlenre is képes, ha kellő bizalmat és támogatást kap a környezetétől. És nem mellesleg ő is ezt adja vissza kollégáinak.

Pályázati lehetőség – a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület felhívása

"Az év információvédelmi dolgozata - 2024” címre pályázók jelentkezését idén is várja az Egyesület.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
további események
Budapesti Corvinus Egyetem

„Egy erős Executive MBA képzéssel az ember bevásárolja magát a VIP klubba”

A jó HR vezetőnek mindig van A, B és C terve a felsővezetés utódlására, de ehhez cégen belül ki kell nevelni a tehetségeket. Kaposvári Annával, a Claas Hungária HR vezetőjével többek között arról is beszélgettünk, hogy mit ér egy Executive MBA diploma HR-es szemmel és hogy ő miért ajánlja jó szívvel a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA-képzés elvégzését a munkatársainak.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Életre szóló élmény és még diplomát is kapsz mellé? – CEMS-élménybeszámolók és hasznos tippek a külföldi félévhez

A CEMS képzés egy kettősdiploma-program, amely a világ számos kiemelkedő egyetemének együttműködéseként jött létre. A szokásos tájékoztatókkal ellentétben most a külföldön tanuló hallgatókat is megkérdeztük személyes tapasztalataikról, a beilleszkedésről, a programokról és hasznos tippekről.

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.20. - 16:25:40
Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /srv/www/htdocs/contents/plugins/bcetools/bcetools.php on line 29