Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pótfelvételizz a Corvinus mesterszakjaira!

2023-07-28 08:00:00

Jelentkezz Gazdaságinformatikus vagy Közgazdásztanár mesterképzéseinkre augusztus 6-ig a felvi.hu-n!

Budapesti Corvinus Egyetem

Ha a februári felvételi időszakban nem jelentkeztél magyarországi felsőoktatási képzésre, de úgy döntöttél, mégis folytatnád tanulmányaidat, vagy ha a rendes felvételi időszakban megjelölt képzések egyikére sem nyertél felvételt, most itt a lehetőség, hogy corvinusos diplomát szerezz!  A jelentkezés módjáról itt olvashatsz. 

 

Ezért éri meg Közgazdásztanár mesterszakon tanulni 

A levelező képzést azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a gazdasági ismeretek tanítása iránt, szeretnének középiskolásokkal foglalkozni vagy vállalati belső képzések kidolgozásában, tartásában részt venni. A két féléves képzésre főiskolai, egyetemi, illetve mesterképzésben szerzett tanári oklevéllel rendelkezők, illetve gazdálkodástudomány, közgazdaságtudomány képzési területen egyetemi vagy mesterképzésen szerzett oklevéllel rendelkezők jelentkezését várjuk. Részletes információkat itt találsz a képzésről.  

Ezért jelentkezz Gazdaságinformatikus mesterszakra 

A négy féléves esti képzés célja a hallgatók felkészítése informatikai alapú üzleti innovációk előkészítésére, tervezésére, megvalósítására és az üzletkritikus informatikai szolgáltatási háttér menedzselésére. A szak az üzleti elemzés, informatikai irányítás, digitalizáció, üzleti intelligencia, IT projektmenedzsment, IT audit, szakterületi (pl. ERP) rendszerek témakörében ad korszerű módszertani és gyakorlati ismereteket. A műszaki érdeklődés mellett a menedzseri készségek megléte, a szervezési és irányítási feladatokra való alkalmasság is fontos. 

Hogyan és mikor jelentkezz? 

A pótfelvételire a felvi.hu oldalon az E-felvételi menüpontban jelentkezhetsz augusztus 6-án éjfélig.  

Kérjük, figyelj arra, hogy a jelentkezés után hitelesíteni kizárólag ügyfélkapun keresztül történhet. Postai úton nincsen rá lehetőség 

A felvételi eljárás időpontjai: 

Gazdaságinformatikus mesterképzés 

  • Alkalmassági vizsga: 2023.08.14. 
  • Írásbeli vizsga:2023.08.14. 
  • Szakmai és motivációs beszélgetés: 2023.08.16.  

Közgazdásztanár mesterszak 

  • Pályaalkalmassági vizsga: 2023.08.16. 
  • Szakmai és motivációs beszélgetés: 2023.08.16. 

Reméljük, szeptemberben veled is találkozhatunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.05. - 18:04:10