Ugrás a fő tartalomra
További menük

Üzleti hatás

Agárdi Irma, a Kereskedelem Kutatóközpont vezetője előadást tartott a Laurel Retail konferenciáján 2019. október 2-án “Emóció és funkció: ember-technológia kapcsolatok a kiskereskedelemben címmel”. A konferencián kiskereskedelmi vállalatok és információtechnológiai cégek képviselői vettek részt.
A rendezvénnyel kapcsolatos sajtóhírek itt elérhetők.  


Agárdi Irma az Innoskart Szakmai Napon “Egy klaszterben a versenytással: a horizontális együttműködés hatása a vállalatok működésére” címmel adott elő élelmiszeripari és kereskedelmi vállalatok vezetői számára 2019. szeptember 19-én.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a SPAR Magyarország között kutatási megállapodás jött létre, amelynek keretében a Kereskedelem Kutatóközpont a SPAR számára piackutatási és tanácsadási tevékenységet végez.

Agárdi Irma és Gyulavári Tamás 2018. július 3. a SPAR Magyarország felső vezetői értekezletén előadást tartott Trendek a nemzetközi élelmiszer-kiskereskedelemben címmel.

Simay Attila kollégánk, a Corvinus Business School képviseletében az Európai Bizottság EU Kereskedelmi Napján vett részt 2018. november 27-én Brüsszelben. További információ a következő linken található: http://ec.europa.eu/trade/

 

Az Értékesítési rendszerek (Marketing MSc képzés) kurzus hallgatói (Molnár Attila, Szabolcsné Orosz Judit, Ujhelyi Georgina, Tóth Lilla, Bődy Alexandra) és a Kereskedelem Kutatóközpont két tagja (Agárdi Irma, Berezvai Zombor) a Laurel 2018. Retail konferencián vett részt 2018. május 16-án, ahol a legújabb kiskereskedelmi technológiákkal és trendekkel találkozhattunk. Köszönjük a Laurel Kft. meghívását!


Agárdi Irma, a Kereskedelem Kutatóközpont vezetője előadást tartott a 2018.04.27-én FMCG TOP Future Store konferencián Kiskereskedelem, mint digitális univerzium címmel FMCG és kiskereskedelmi vállalatok vezetőinek.Sajtóhírek az eseményről: elelmiszer.hu/kereskedelem/cikk/jovot__de_meg_ma

A Kereskedelem Kutatóközpont gondozásában megjelent a hazai szolgáltató és kereskedelmi szektorok CRM tevékenységét feltáró CRM Panoráma kutatási jelentés. A kutatás az LP Solutions tanácsadó céggel együttműködve 5 iparágban mérte fel a CRM tevékenység jelenlegi gyakorlatait.

További információkért kattintson ide!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 00:24:10