Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont

Üdvözöljük a Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont oldalán!

BEMUTATKOZÁS

A Mobilitás és Turizmus Központ (Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont) négy különböző tevékenységet végez.

Az egyik a szakirányú továbbképzési szakok indítása és oktatása, amelyek közül a Kulturális turisztikai menedzser továbbképzési szak 2017. és 2018. szeptemberében, míg a turisztikai fejlesztési menedzser szak 2019. szeptemberben indult el. A képzés egy éves, levelező munkarendű, önköltséges. A képzésről részletesebben ide kattintva olvashat. A képzés keretein belül oktató előadóinkról pedig itt olvashat többet.

Működésünk második pillére a kutatás. Szakmai és akadémiai partnerekkel együttműködve kutatjuk a turizmus területének éppen aktuális, gyakorlati vagy akadémiai relevanciával bíró témáit és problémáit. Már 14 darab könyv jelent meg online vagy offline formában a Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont szakmai támogatásával az Akadémiai Kiadó online felületén. Kutatásainkról részletesebben ide kattintva tudhat meg többet.

A Budapesti Corvinus Egyetemet 2017-ben érte az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökségtől felkérést kapott, az 1997-ben alapított rangos szakmai és tudományos folyóirat gondozására. A Mobilitás és Turizmus Központ felvállalta a Turizmus Bulletin folyóirat megjelenésével kapcsolatos koordinációt, létrehozta a napi operatív munkát végző Szerkesztőbizottságot és a stratégiai kérdésekben állást foglaló Tudományos Tanácsadó Testületet. A már megjelent számokat itt érheti el.

Működésünk negyedik pillére a szakmai konferenciák szervezése, amelyen évről évre a turizmus szakma vezetői tartanak előadásokat az éppen aktuális trendekről, témákról, problémákról. A rendezvényeken mindig több, mint 100 érdeklődő, hallgató vesz részt, akiknek ez egy remek lehetőség a kapcsolat rendszerüket bővíteni, elmélyíteni.

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal, illetve a friss hírekért keresse fel Facebook oldalunkat. 

A központ vezetője

Dr. Jászberényi Melinda jaszberenyi@uni-corvinus.hu Marketing Intézet / Turizmus Tanszék
Habilitált egyetemi docens / Habilitated Associate Professor
E épület, 341
Telefon: +36 1 482 5645 • Mellék: 5645

A képzés titkára 
Kökény László, PhD hallgató. 
Email címe: laszlo.kokeny2@uni-corvinus.hu

Vágólapra másolva
GEN.:2022.06.29. - 07:05:13