Ugrás a fő tartalomra

Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont

Üdvözöljük a Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont oldalán!

BEMUTATKOZÁS

A Mobilitás és Turizmus Központ (Mobilitás és Turizmus Továbbképzési, Módszertani és Kutatóközpont) négy különböző tevékenységet végez.

Az egyik a szakirányú továbbképzési szakok indítása és oktatása, amelyek közül a Kulturális turisztikai menedzser továbbképzési szak 2017 és 2018 szeptemberében, valamint 2022, 2023, 2024 februárjában, míg a turisztikai fejlesztési menedzser szak 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 szeptemberében indult el. A képzés egy éves, levelező munkarendű, önköltséges. A képzésről részletesebben ide kattintva olvashat. A képzés keretein belül oktató előadóinkról pedig itt olvashat többet.

Működésünk második pillére a kutatás. Szakmai és akadémiai partnerekkel együttműködve kutatjuk a turizmus területének éppen aktuális, gyakorlati vagy akadémiai relevanciával bíró témáit és problémáit. Már több mint 30 darab könyv jelent meg online vagy offline formában a Mobilitás és Turizmus Központ (korábbi nevén Turizmus Továbbképző és Kutatóközpont) szakmai támogatásával az Akadémiai Kiadó online felületén. Kutatásainkról részletesebben ide kattintva tudhat meg többet.

A Budapesti Corvinus Egyetemet 2017-ben érte az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökségtől felkérést kapott, az 1997-ben alapított rangos szakmai és tudományos folyóirat gondozására. A Mobilitás és Turizmus Központ felvállalta a Turizmus Bulletin folyóirat megjelenésével kapcsolatos koordinációt, létrehozta a napi operatív munkát végző Szerkesztőbizottságot és a stratégiai kérdésekben állást foglaló Tudományos Tanácsadó Testületet. A már megjelent számokat itt érheti el.

Működésünk negyedik pillére a szakmai konferenciák szervezése, amelyen évről évre a turizmus szakma vezetői tartanak előadásokat az éppen aktuális trendekről, témákról, problémákról. A rendezvényeken mindig több, mint 100 érdeklődő, hallgató vesz részt, akiknek ez egy remek lehetőség a kapcsolat rendszerüket bővíteni, elmélyíteni.

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal, illetve a friss hírekért keresse fel Facebook oldalunkat. 

A központ vezetője

Dr. Jászberényi Melinda jaszberenyi@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Fenntartható Fejlődés Intézet / Turizmus Tanszék
Tanszékvezető egyetemi docens / Head of Department, Associate Professor
C épület, 301
Telefon: +36 1 482 7216 • Mellék: 7216

Szaktitkár

Szaktitkár

Kökény László laszlo.kokeny2@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Fenntartható Fejlődés Intézet / Turizmus Tanszék
Egyetemi tanársegéd / Assistant Lecturer
C épület, 301
Telefon: +36 1 482 7217 • Mellék: 7217
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 12:04:29