Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Székesfehérvári Campus – testnevelésA FÉLÉV ONLINE KEZDÉSSEL INDUL! KÉRJÜK FIGYELJÉK A NEPTUN/TEAMS ÉS MOODLE FELÜLETEKET!


Budapesti CORVINUS Egyetem Testnevelési és Sportközpont
1093 Budapest,Közraktár utca 4-6.(új / C épület ) V. emelet 508,509.
Telefon: +36-1-482-7193,+36-1-482–7194  
  Koronavírus miatti rendelkezések
  • Pótlási lehetőség csak a megadott alkalmakkor lehetséges! Nincs átjárás az órák között a létszámkorlátozás miatt. A pótló órákkal kapcsolatos híreket kövessék a honlapon/Facebook oldalunkon.
  • Kisebb létszámú órák kerültek meghirdetése, betartva a résztvevők számára vonatkozó aktuális rendeleteket. (1,5-2 m-es távolság betartatása, óra elején hőmérőzés az oktató vezetésével)
  • Különös gondot fordítunk az öltöző használatra és a fertőtlenítés módjára. (öltözőben egy padra egy hallgató irányítása, az óra elején és végén kézfertőtlenítés biztosítása a kihelyezett fertőtlenítővel)
  • Hallgatói nyilatkozat szükséges az egészségi állapotra vonatkozóan. (Neptun)
  • Egyesórákon cérnakesztyű és saját, nagyméretű törülköző használata szükséges –bővebb információ az egyes kurzusok leírásánál található
  • A használt sportfelszerelések rendszeresen fertőtlenítésre kerülnek órák előtt/után.
Általános tudnivalók

A testnevelés KRITÉRIUM tantárgy, ami annyit jelent, hogy a két kötelező félévet az első négy félév alatt kell teljesíteni.

Hiányzások: félévenként max. 5 alkalommal,ebből hármat pótolni kell.

2020-2021 2 félévre a Neptunra jelentkezés tárgykódja: TES_TESTNEVSZFF

A tantárgy felvétel: Neptunon kell kurzusra bejelentkezni,a félév végén aláírást kapnak.A kurzus a következő információkat tartalmazza: sportág, az óraidőpontja, helyszíne, tanára, és az órával kapcsolatos egyéb információ.

Felszerelés: Kényelmes sportöltözet, tiszta talpú sportcipő vagy tornacipő (tollaslabda ütőt és labdát biztosítunk) a kondi tornához NEM kell saját polifoam szivacs szőnyeget hozni!

Felmentések: 

Egészségügyi felmentések: Leadási határidő 2021. február 28.

A szakorvos által kiállított felmentést a Sportközpontba kérjük e-mailen elküldeni Balogh Adriennek ( +36-1-482-7193 ) adrienn.balogh@uni-corvinus.hu

Az igazoláson szerepeljen, hogy az orvos a testnevelés alóli felmentést javasolja, és az időszak, hogy mettől-meddig (adott félévre, egész tanévre stb).
A Neptunon a testnevelés tantárgyon belül (aktuális félév) az EÜ (egészségügyi felmentés) kurzusra kell regisztrálni.

Sportolói felmentések: Vladár Csabának a Testnevelési és Sportközpont vezetőjének csaba.vladar@uni-corvinus.hu Telefon: +36-1-482-7194 Mobil: +36-30-703­-4189 kérjük leadni vagy e-mailen elküldeni!
  • Sportolói (Neptun kód: SP) – elsőosztályú és válogatott sportolói tevékenységhez kötött, feltétele továbbá a MEFOB részvétel. Leadási határidő szeptember 30.
  • Az egyetem igen eredményesen vesz részt a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságokon, ahol a sportolói felmentetteknek képviselni kell az egyetemet. Ez az aláírás feltétele.
  • A Neptunon a testnevelés tantárgyon belül (aktuális félév) az SP (sportolói felmentés) kurzusra kell regisztrálni.
Párhuzamos képzésben: felmentést a tanulmányi osztályok intézik

A félév folyamán a székesfehérváriak közül bárkinek problémája van forduljon Magony Tamás testnevelő tanárhoz a 70/6699-032 vagy a sportiroda07@gmail.com e-mail címen.

Testnevelés órarend

Testnevelés órarend Székesfehérvár 2020-21-1
Vágólapra másolva
GEN.:2021.06.20. - 06:19:12