Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

NapKözi – a pihenő tér

A NapKözi a Corvinus hallgatóinak pihenő- és közösségi tere.  Egy kanapékkal és fotelekkel teli chill zone a Főépület alagsorában, ahol nemcsak kikapcsolni tudsz, hanem  lehetőséged van workshopozni, együtt beadandót írni, de különböző eseményeket is  megszervezni.

Jelenleg csak a virtuális ajtónk  áll nyitva: maradjatok otthon és vigyázzatok magatokra!
Amint rendeződik a helyzet, a NapKözi kanapéi várnak titeket épségben,  egészségben.
Ne felejtsétek: NetKözi, az új NapKözi!


Eseményeink:

(L)élek benne! Kerekasztal- beszélgetés a testképről. Az esemény részleteit, keresd a facebook oldalunkon

Hallgasd meg a a soron következő infoestünket szeptember 24-én

A jelentkezési lapot itt találod.   

NapKözi_Event-Flyer.jpg


Mit is csinálunk mi, a NapKözi csapata, a kortárs segítők?

SEGÍTÜNK – A legfontosabb feladatunk,  hogy támogassuk a hozzánk fordulókat tanulmányi és beilleszkedési nehézségeik  leküzdésében.

FEJLŐDÜNK – Képzéseken veszünk részt  pszichológusokkal, trénerekkel dolgozunk együtt az egyetemi közösség  fejlesztésén és a hallgatói well-being javításán.

ALKOTUNK – Társadalmi,  esélyegyenlőségi, mentálhigiénés témájú projekteket kezelünk, eseményeket,  előadásokat és tréningeket szervezünk.

SZÓRAKOZUNK – Egy aktív, elfogadó, friss  közösség érdekében szervezzük saját belsős programjainkat, teszünk lépéseket  egymás megismerésére és jól érezzük magunkat.

EGYÜTTMŰKÖDÜNK – A kortárs csapat tagjaként közösen dolgozunk a  Hallgatói Támogatás pszichológusaival, trénereivel, akiktől a belsősképzéseinken támogatást, használható tudást kapunk az egyetemi  közösségépítéshez.


Van egy jó ötleted, amit  megosztanál velünk? Fejlesztenéd a skilljeidet, biztonságos környezetben  tanulnál magadról, vagy csak megpihennél? Nálunk az ajtó mindig nyitva áll,  csatlakozz hozzánk!

Nemcsak a különböző feladatokba való betanulásban segítünk, hanem lehetőséget adunk, hogy rögtön ki is próbáld  magad az egyes projektek megvalósításában. Találj ránk!  

Kérdésedet itt is felteheted: napkozi@uni-corvinus.hu    

MicrosoftTeams-image-3.jpg
Vágólapra másolva