Budapesti Corvinus Egyetem ×

NapKözi – a pihenő tér

Egyelőre maradjatok otthon és vigyázzatok magatokra! 
A NapKözi kanapék várnak titeket vissza épségben, egészségben.
Addig is találjatok ránk facebookon.
Sziasztok!
A Napközi csapata

A Főépület ( Budapest, Fővám tér 8.) alagsorában találod a kanapékkal és fotelokkal teli kikapcsolódásra tervezett közösségi teret, a Napközit.

Nyitvatartás:
Hétfőtől- csütörtökig    9:30 – 17:00
Pénteken  9:30 – 14:00
A NapKözi a pihenés helye az egyetemen. Itt a küszöbön hagyhatod a feladataid szorítását, vagy épp egy kényelmes babzsákban a laptopoddal az öledben nekiugorhatsz egy házi dolgozatnak. A stresszmentes környezetről és a közösségi élményről a NapKözi csapata gondoskodik, ami egy hallgatókból álló szervezet a Budapesti Corvinus Egyetemen.


Mivel foglalkozik a NapKözi csapata?


SEGÍT – A legfontosabb feladatunk, hogy támogassuk a hozzánk fordulókat tanulmányi és beilleszkedési nehézségeik leküzdésében.


FEJLŐDIK – Képzéseken veszünk részt pszichológusokkal, trénerekkel dolgozunk együtt az egyetemi közösség fejlesztésén és a hallgatói well-being javításán. 


ALKOT – Társadalmi, esélyegyenlőségi, mentálhigiénéi  témájú projekteket kezelünk, előadásokat és tréningeket szervezünk.

SZÓRAKOZIK – Egy aktív, elfogadó, friss közösség érdekében szervezzük saját belsős programjainkat, teszünk lépéseket egymás megismerésére és jól érezzük magunkat.

Csatlakozz hozzánk az őszi vagy a tavaszi szemeszter elején!
Ide írj: napkozi@uni-corvinus.hu

Egyetemi szervezetek és diákszervezetek számára a nyitvatartási időn kívül lehetséges a Napközi terét workshopokra, közösségi programokra foglalni .

Kapcsolat: napkozi@uni-corvinus.hu


Találj ránk!NapKözi_csapat
Vágólapra másolva