Ugrás a fő tartalomra

Számít a véleményed!

Szívesen megosztanád gondolataidat, élményeidet az egyetem óráin tapasztaltakról, de nem tudod hogyan? Ne aggódj, van erre egy eszközünk!

Valami amerika – erasmus-beszámoló

Az Egyesült Államokról él egy mozifilmek által kialakított kép a köztudatban, ami miatt sokan vágynak rá, hogy egyszer eljuthassanak oda. Hevér Bence kereskedelem és marketing szakos hallgató már megvalósította ezt az álmát, vele beszélgettünk az USA-ban töltött külföldi részképzésen szerzett tapasztalatairól.

Továbbra is a tematikai sokszínűség jellemzi a CIAS Nemzetközi Workshopot

2024. április 18-án rendezték meg a jubileumi, 10. CIAS International Workshopot, és ennek helyszínéül első alkalommal szolgált a nemzetközi kollégák őszinte elismerését is kiváltó Gellért Campus.

további hírek
40
diákszervezet és szakkollégium
200
partneregyetem
10
féle nyelvtanulási lehetőség
70 000
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak
BA/BScMA/MScTovábbképzésPhDMBA
Budapesti Corvinus Egyetem

Úton a felsővezetői lét felé – hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive Master of Business Administration programjára és Péter mindvégig mentorként segítette tanulmányait. Mikor érdemes EMBA-képzést javasolni egy mentorált kollégának, milyen szempontokat jó mérlegelni a piacon elérhető képzések közötti választásnál, és hogyan támogathatja egy mentor a mentoráltját a felsővezetői lét felé vezető program elvégzésében? Ezekről a kérdésekről is beszélgettünk kettejükkel.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Mit adhat egy szakirányú továbbképzés egy szállodacsoport vezetőjének?

Turbucz Ádám, a Mellow Mood Hotels általános igazgatója nemcsak a turizmus különböző területeit ismerte meg, hanem fejlesztette az előadói készségeit, és egy sokszínű csapat részévé is vált a Corvinus Turisztikai fejlesztési menedzser képzésén.

Tovább
Budapesti Corvinus Egyetem

Gyere el a Változásvezetés előadássorozatra!

Az ország meghatározó vezetőivel találkozhatsz február 27. és május 14. között. Ne hagyd ki az előadásokat, melyek során a változásvezetés kihívásait járjuk körbe!

Tovább
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.23. - 17:18:31