Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Már elérhetőek a push értesítek a MyCorvinus appban

2021-12-14 10:25:57

Szeretnél képben lenni a legfontosabb hírekkel, eseményekkel és ösztöndíjakkal? A legújabb fejlesztésünkkel ebben segítünk neked.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A MyCorvinus a hallgatói tájékoztatás elsődleges csatornája, itt találsz meg minden olyan tartalmat, ami fontos az egyetemi élet szempontjából, legyen az tanulmányi ügy, vagy egyetemhez kapcsolódó egyéb lehetőség. Szeretnénk, ha Te sem maradnál le semmiről, így az applikáció legújabb fejlesztésének eredményeként már push értesítéseket is kaphatsz. Kérjük, hogy ehhez frissítsd az alkalmazásodat!

Ráadásul ezeket az applikáció beállításaiban személyre szabhatod: kiválaszthatod, hogy milyen tartalomkategóriákról szeretnél ilyen üzeneteket kapni és azt is, hogy mindenről szeretnél-e ilyen értesítést, vagy csak a kiemelt tartalmakról. Az újítás révén nemcsak az aktuális tartalmakról, hanem a legfontosabb tanulmányi információkról és határidőkről is külön értesítést küldünk számotokra.

Ahhoz, hogy megkapd az értesítéseket, kérjük, hogy ellenőrizd a telefonod beállításaiban, hogy engedélyezted-e azokat!

Ha még nem töltötted le az appot, akkor mindenképp tedd meg!   

Ha szereted használni az appot, akkor értékeld 5 csillaggal a store-okban! Ha fejlesztési ötleted van vagy hibát találtál, akkor töltsd ki az app nyitóoldaláról is elérhető űrlapot! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 13:24:37