Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Töltsd ki az Országos hallgatói lelki egészség felmérést, és mondd el, hogy vagy!

2023-12-12 10:24:00

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület egy országos felmérést végez, amelynek célja, hogy képet kapjanak a magyar felsőoktatásban tanuló, aktív státuszú hallgatók pszichés jóllétéről, feltérképezve az esetleges lelki nehézségeiket és személyes erőforrásaikat. December 6-ig 5665 hallgató töltötte ki a kérdőívet (ebből 4000 teljesen be is fejezte azt).

Budapesti Corvinus Egyetem

Ha még nem töltötted ki a kérdőívet, minél hamarabb töltsd ki azt, de legkésőbb a meghosszabbított határidőig, 2023. december 20-ig, hogy a Te és hallgatótársaid igényeinek megfelelő komplex pszichológiai, életvezetési, tanulástámogatási szolgáltatásokat fejleszthessünk, és az egyetemi vezetők, oktatók és a szélesebb közvélemény figyelmét is felhívhassuk a hallgatói mentális jóllét támogatásának fontosságára.   

Kattints a linkre: 
FETA országos hallgatói mentális egészség felmérés 2023 (qualtrics.com) 

Vagy másold be a böngésződbe:
https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_3rafW2EN6FKN9Ay 

A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes és anonim, a folyamat során nem vagy azonosítható. A kitöltés kb. 30 percet vesz igénybe, és bármikor megszakítható és a későbbiekben folytatható. A kutatás a Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület szervezésében, Dr. Karner Orsolya (tanacsado@ppk.elte.hu) vezetésével valósul meg, ETT TUKEB kutatásetikai engedély szám:  BM/29991- 1 /2023 

Kérjük, hogy részvételeddel segítsd, hogy valós képet kapjunk arról, hogy érzik magukat jelenleg a hallgatók!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.12. - 21:32:38