Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pszichológiai és mentálhigiénés tanácsadás

A Tanárképző és Digitális Tanulás Központ valamint a Diáktanácsadó újabb területen igyekszik segíteni az Egyetem munkatársait.

Jól tudjuk, hogy mindannyiunk életében vannak olyan helyzetek, amelyekkel nehéz egyedül megbirkózni, amelyek megoldásához támogatásra, segítségre van szükségünk. Különösen gyakran fordulnak elő ilyen szituációk akkor, amikor a bennünket körülvevő, eddig stabilnak hitt környezet hirtelen bizonytalanná válik, átalakul. Ezekben a kritikus élethelyzetekben fontos a rugalmas alkalmazkodás vagy éppen a rugalmas ellenállás, az új egyensúly megtalálása vagy a régi visszaállítása, a mindennapi életritmusunk megtalálása.

A Tanárképző és Digitális Tanulás Központ két tanácsadó szakpszichológusa, Kövesdi Andrea és Pethő Bálint várja azokat a kollégákat, akik úgy érzik, szeretnének támogatást, pszichológiai tanácsadást kérni, és segítséget kapni ahhoz, hogy visszaálljon egyensúlyi helyzetük, megtalálják belső erőforrásaikat annak érdekében, hogy megoldást találjanak az alábbi problémákra:

munkahelyi nehézségek, konfliktusok, karrierkérdések, szorongás és stresszkezelés, életkori krízisek, életközépi válság, hangulatzavarok, önértékelési kérdések, önismereti problémák, párkapcsolati nehézségek, testi betegségek és lelki hatásaik, szomatizációs problémák, életvezetési nehézségek, életmódváltás.

A tanácsadásra mind az egyetemen, mind azon kívül biztosítunk lehetőséget, egy személy maximum négy alkalommal vehet részt ingyenes tanácsadáson. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a tanácsadásokra alternatív megoldásokat is kínálunk (pl: Skype).

Jelentkezés a kollégákhoz, illetve a kollégák szakterülete és profilja az alábbi linken elérhető:

A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:23:22