Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Veczán Zoltán György online PhD disszertációvédése

Kelet-Európa és a kelet-európaiak az internetes mémek nyilvánosságában – Egyenlőtlenségek és az azokat potenciálisan fenntartó, valamint megjelenítő gyakorlatok feltárása Európa keleti felének és annak lakóival kapcsolatban az internetes mémek nyilvánosságában című doktori értekezés védése.
2022.05.03. 10:00
1093. Online esemény, MS TEAMS
Információ: eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Veczán Zoltán György Kelet-Európa és a kelet-európaiak az internetes mémek nyilvánosságában – Egyenlőtlenségek és az azokat potenciálisan fenntartó, valamint megjelenítő gyakorlatok feltárása Európa keleti felének és annak lakóival kapcsolatban az internetes mémek nyilvánosságában című doktori értekezését.  

A védés magyar nyelven zajlik.   

Témavezető: Bokor Tamás PhD, Corvinus 

A Védési Bizottság tagjai:    

Elnök: Aczél Petra Katalin PhD habil., Corvinus 

Bírálók: 

  • Székely László Levente PhD, Corvinus 
  • Guld Ádám PhD, Pécsi Tudományegyetem 

Tagok:  

  • Benczes Réka DSc, Corvinus 
  • Merkovity Norbert PhD, Nemzeti Közszolgálati Egyetem 
  • Glózer Rita PhD, Pécsi Tudományegyetem   

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.  

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal az eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen jelezze. Ha van, a corvinusos e-mail címét adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS-csoporthoz.     

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertációvédés az MS Office 365–Teams szoftveren keresztül zajlik, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: gabor.kovacs@uni-corvinus.hu;  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 03:52:57