Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Corvinus Talks – A diploma értéke

A Corvinus Talks első online élő adása a diploma értékének témáját járja körül.
2021.05.27. 14:00
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / kommunikacio@uni-corvinus.hu
Budapesti Corvinus Egyetem

 A Budapesti Corvinus Egyetem Corvinus Talks címmel online beszélgetéssorozatot indított, ahol meghívott és corvinusos szakértők közösen a fiatalok jövőjét érintő témákat boncolgatnak. A beszélgetéseket Nagy Dorottya kommunikáció és médiatudomány mesterszakos hallgató, a Közgazdás Online munkatársa vezeti.

A Corvinus Talks első online élő adása a diploma értékének témáját járja körül. A beszélgetés vendégei Huber Tamara szociológus, a Corvinus Piackutatási divíziójának vezetője és Soós Anna Kinga, a MOL csoportszintű IBS HR-vezetője.

A FB LIVE esemény időpontja: 2021. május 27. csütörtök 14.00

A beszélgetés Corvinus FB oldalán lesz követhető. 

Vendégeink:


Huber Tamara

Huber Tamara a Pázmány Péter Katolikus Egyetem szociológia szakán végzett, majd szakmai tapasztalatát a piackutatás területén szerezte, amelyben több mint 10 évet dolgozott, belekóstolva az olyan részfeladatokba, mint az adatfelvétel, a prezentálás és a tanácsadás. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikációs csapatát erősíti, piackutatások tervezésével és lebonyolításával segítve az intézmény stratégiai céljainak elérését. Munkájában fő célja, hogy tiszta, egyértelmű és akcióorientált elemzéseket és riportokat készítsen.

Soós Anna Kinga

Soós Anna Kinga 10 éve végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen szociológia, majd később kommunikáció- és médiatudomány szakon. Egyetemi évei alatt a Corvinus karrierirodájának csapatát erősítette, ahol lehetősége adódott kipróbálni magát többek között az önéletrajzírás és a karriertanácsadás területén. Mindemellett egy recruitment cégnél is gyakornokoskodott, ahol diplomája megszerzését követően főállású pozíciót ajánlottak fel neki. Innen került át később a MOL csapatához, egy sikeres és gördülékeny együttműködést követően. Jelenleg a cég HR Partnering területén tevékenykedik, csoportszintű vezetőként.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:58:52