Ugrás a fő tartalomra
További menük

EKÖP-KDP Ösztöndíj 2024/2025

A pályázni szándékozók legfontosabb előzetes feladata, hogy a kutatási témájukhoz kapcsolódóan témavezetőt találjanak, akivel a kutatási ötletet/ tervet egyeztetni tudják.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a 2024/2025-ös pályázati időszaktól kezdődően a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal Új Nemzeti Kiválóság Programja (ÚNKP)  és Kooperatív Doktori Programja (KDP)  programra való pályázás lehetősége lezárul, helyüket a Kormány által alapított Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program (EKÖP) és annak részeként az EKÖP-KDP veszi át.

Az Új Nemzeti Kiválósági ösztöndíj Programot felváltó Egyetemi Kutatói Ösztöndíj (EKÖP) felhívás a hivatalos megjelenést megelőzően jelenleg még EKÖP TANÁCS általi jóváhagyásra vár. Várhatóan június második felében megjelennek a Corvinuson is.

A pályázatok benyújtásának módja, helye

2024.07.18-ig meghosszabbításra került a Budapesti Corvinus Egyetem által meghirdetett Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program – Kooperatív Doktori Program (EKÖP-KDP) pályázatának benyújtási határideje

A korábbi benyújtási határidőig beérkezett pályázatok számára való tekintettel 2024.07.18-ig meghosszabbított határidőig küldhetik be jelentkezésüket a pályázók.

A meghosszabbított jelentkezési határidő keretében egyúttal az eddig jelentkező pályázóknak lehetőségük van a formai ellenőrzés megkezdése előtt a pályázati dokumentációjuk esetleges hiányosságait pótolni.

A pályázati kiírás 12. pontban ismertetett pályázati dokumentációt legkésőbb 2024.07.18-ig 24:00-ig  az alábbi e-mail címre kell benyújtani: ekop_kdp@uni-corvinus.hu

A fenti e-mail cím kizárólag a pályázati dokumentáció beküldésére (automatikus mentésére) szolgál. A pályázatokkal kapcsolatos mindennemű levelezés, információ kérés az unkp_bce@uni-corvinus.hu kapcsolattartási e-mail címen lehetséges.

Az elektronikusan benyújtott dokumentumok az alábbi formátumban/kiterjesztésben fogadhatóak el: PDF

A sajátkezű vagy elektronikus aláírással ellátott dokumentumokkal szembeni elvárások:

  • az azonosításra visszavezethető dokumentum-hitelesítés szolgáltatás igénybevételével (Ügyfélkapu AVDH, a https://niszavdh.gov.hu/index oldalon), az Ügyfélkapu használatával vagy bármely más, fokozott biztonságú minősített elektronikus aláírás-szolgáltatással hitelesített dokumentum, vagy
  • nyomtatott és kézzel aláírt dokumentum szkennelt formátuma fogadható el.

A pályázatok olvashatóságát szem előtt tartva javasoljuk, hogy a kitöltendő mellékleteket az alábbiak egyikével állítsátok elő:

  • Fájl (menü) / Másolat mentése alatt   PDF (*.pdf) vagy
  • Fájl (menü) / Nyomtatás  nyomtató listát legördítve Microsoft print to PDF-et választva

Adatkezelési tájékoztató

Az EKÖP-KDP pályázathoz kapcsolódóan az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Pályázati kiírás és mellékletei

FIGYELEM! A pályázati formanyomtatványok módosítása nem elfogadott, kérjük mellőzni! A pályázat formai ellenőrzésének a formanyomtatványok esetleges módosítása nem képezi tárgyát, ezért azok hiánypótlás keretében történő javítására nem lesz lehetősége a pályázónak.

A formai ellenőrzés az alábbiakra terjed ki:

  • kötelező mellékletek megléte, azok olvashatósága, szükséges aláírások megléte
  • többlet pontot jelentő alátámasztó dokumentációk olvashatósága, illetve magyar vagy angol nyelvtől eltérő nyelvű dokumentáció esetén a kapcsolódó hiteles fordítás megléte

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.22. - 16:26:16