Ugrás a fő tartalomra

Corvinus-MSM-SEED Executive MBA

Lépj előre, légy vezető!

Kettős diploma, kettős tapasztalat: szerezz kettős oklevelet Budapesten és Maastrichtban.
Személyre szabott vezetői karrier: Személyre szabott fejlesztési út a te ambícióidra szabva.
Projektek hatással a fejlődésedre: Valós kihívások szakmai éleslátásod kialakításához.
Tágítsd látókörödet: építs nemzetközi ismeretséget, diákokkal és tanárokkal egyaránt!

Feltörekvő vezetői tehetségek, kkv-k vezetői és vállalkozók számára – Executive MBA programunk segíthet felfedezni és megvalósítani legjobb énedet, magasabb szintre emelni karrieredet és nemzetközi szinten fejleszteni vállalkozásodat.

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA egy nemzetközi kettős diploma program, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem és a Maastrichti Egyetem (UM) – Maastrichti Menedzsment Iskola (MSM) kínál, a SEED Executive School társult partnerként.

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA egy transzformációs képzés, amely kezedbe adja az eszközöket ahhoz, hogy hatékony és felelősségteljes vezetővé válj, és sikeres legyél egy komplex nemzetközi üzleti környezetben. Alapvető ismereteket szerezhetsz az üzleti élet valamennyi funkcionális területéről (vezetői szinten), nagy hangsúlyt fektetve a csapatmunkára és az összetett problémamegoldásra.

Ez az Executive MBA képzés a jövő vezetőjévé formál, aki erős hálózattal és befolyással rendelkezik Közép-Európában!

A végzett hallgatók a Budapesti Corvinus Egyetem Executive MBA oklevelét és a Maastrichti Egyetem (UM) MSc oklevelét kapják meg.

Ez a program az egyetlen EFMD által akkreditált MBA képzés Magyarországon.

A Corvinus-MSM-SEED Executive MBA az AACSB, az AMBA és az EFMD rangos akkreditációival rendelkezik.

A képzés ideális a Magyarországon, vagy szomszédos országokban élő szakemberek számára. Az oktatás jellemzően havonta egy intenzív hétvégén (péntektől vasárnapig, kivételes esetekben csütörtök délután) zajlik a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az első évet követően, a nyár folyamán (általában júniusban) a résztvevők egy kéthetes nemzetközi nyári egyetemen vesznek részt a Maastrichti Egyetemen.

Képzéssel kapcsolatos információk

Kreditek: 120

Időtartam: 4 félév

Helyszín(ek):

  • Budapest (a szorgalmi időszak alatt az oktatás itt zajlik)
  • Maastricht (a kéthetes nemzetközi képzés itt zajlik)

Tanulási módszer: 100%-ban személyesen

Tanítási napok havonta: három (péntek-szombat-vasárnap) vagy négy (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap) teljes nap, jellemzően havonta egyszer.

Kezdés dátuma: 2024. szeptember

A finanszírozás formája: önköltséges

Early bird jelentkezés esetén

4 950 EUR / félév

Határidő: 2024. 06. 03.

Normál jelentkezés
esetén

5 500 EUR / félév  

Határidő: 2024. 09. 06.

nap
óra
perc
másodperc

A képzés kiemelt elemei

Személyre szabott vezetői karrierút
– létrehozhatsz egy egyéni fejlesztési programot, amely megfelel a szakmai céljaidnak. Ezt tanulmányaid során átgondolhatod, újraértékelheted.
A tudás szakmai felhasználása
– részt vehetsz tanulási projektekben és lehetőséget kapsz a társaktól történő tanulásra.
Valódi üzleti tapasztalat
– profitálhatsz a vezető regionális (és multinacionális) vállalatokkal való szoros együttműködéseinkből.‎‎
Társadalmi vállalkozási kihívás
– dolgozz együtt társaiddal valós, strukturálatlan problémákon innovátorokkal, társadalmi vállalkozókkal és kutatókkal.
Kivételes oktatói kar
– a régió vezető professzorai, valódi vezetők és (volt) vezérigazgatók fognak tanítani.
Vezetői tábor

Proaktív tanítási módszertan
– részt vehetsz esettanulmányokban, szimulációkban, vezetésértékelésben és csapatfeladatokban.
Kivételes kollégák
– hasonlóan gondolkodó, ambiciózus szakemberekkel tanulhatsz, és fejlesztheted a kapcsolatrendszeredet a régió jövőbeli vezetőivel.
Budapesti Corvinus Egyetem
Szaúd-Arábiából jár havonta a Corvinus Executive MBA képzésére

Sayed Junaid havonta több ezer kilométert utazik a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA képzésért, de mérlegre téve, hogy az elmúlt egy évben milyen személyes fejlődésen ment keresztül, azt mondja, megérte a sok idő- és energiabefektetés. Az üzletember elmesélte, hogy hogyan köt ki valaki Szaúd-Arábiából éppen a Corvinus-MSM-Seed Executive MBA programján, illetve azt is, hogy milyen készségeit fejlesztette a képzés.

Tovább olvasom »

Fő szerkezeti elemek és tanterv

Vezetői fejlődési út
A program során minden résztvevő egy személyes vezetői fejlesztési terv mentén fejleszti kompetenciáit, növeli önismeretét és az emberekre, csapatokra és szervezetekre gyakorolt pozitív hatását.

Felvételi követelmények

• BA/BSc oklevél és leckekönyv

• Motivációs levél (legalább 600 szó)

• 5 éves munkatapasztalatot igazoló bizonyítvány(ok) a munkáltató(k)tól

• Két aláírt ajánlólevél a munkáltató(k)tól, a cég fejléces papírján

• Önéletrajz

• Az angol nyelvtudást a benyújtott jelentkezés és a személyes meghallgatás alapján vizsgálják.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a bizottság dönthet úgy, hogy további teszt elvégzését kéri.

A felvételi eljárás részeként öt előkészítő képzést kell megvásárolnod és elvégezned, amely négy akadémiai szintező kurzusból és egy Write & Cite kurzusból áll. Abban az esetben, ha a GMAT vizsgát 600 vagy magasabb pontszámmal (vagy a GRE-t 160 vagy magasabb pontszámmal) teljesítetted, az előkészítő képzéseket nem kell elvégezned.

Az akadémiai szintező kurzusok célja, hogy négy tantárgyban segítse az alapvető üzleti ismeretek fejlesztését: Számvitel, Vállalati pénzügyek, Mikroökonómia és Kvantitatív kutatási technikák és statisztika. Minden kurzus egy előzetes tesztből, a kurzus tartalmából és egy utólagos tesztből áll. Az utóvizsgán minden tantárgyból legalább 55%-os eredményt kell elérni. A Write & Cite kurzus egy előzetes tesztből, a tudományos írás alapjait, a szakirodalmi forrásokat és a hivatkozásokat tárgyaló modulokból, valamint egy utóvizsgából áll (a Write & Cite kurzus utóvizsgájának minimális eredménye 80%).

A sikeres személyes meghallgatást követően kapsz egy linket ezekhez az előkészítő képzésekhez. Az összes előkészítő képzés előírt minimális pontszámmal történő elvégzésének határideje a program kezdete.

 

Elérhetőség felvételivel és adminisztrációval kapcsolatos kérdés esetén:

emba@uni-corvinus.hu

30-1061429

A képzés vezetője

Toarniczky Andrea a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) docense, ahol Szervezeti magatartást, Szervezeti kultúrát, Diverzitásmenedzsmentet oktat, valamint személyiségfejlesztő, vezetői készségfejlesztő és csapatépítő tréningeket tart mester-, posztgraduális és EMBA szinten. A Babes-Bolyai Tudományegyetemen (BBTE) (Kolozsvár, Románia) fizikát és gazdaságtant, valamint az ESIAME (ESSCA (Angers, Franciaország) és a Corvinus (Budapest, Magyarország) közös posztgraduális programja) nemzetközi üzleti tanulmányokat folytatott, és egy félévet kutatási ösztöndíjjal a párizsi HEC-ben (Franciaország) töltött. Andrea 2012-ben doktorált a Corvinuson (Magyarország). Fő érdeklődési területei a szocializáció a különböző csoportok szervezeti és szakmai kontextusában, valamint a vezetőképzés. Andrea részt vett különböző hazai és nemzetközi kutatási programokban, és számos cikket publikált magyar és nemzetközi folyóiratokban. Tagja a European Group of Organizational Studies-nak (Szervezeti Tanulmányok Európai Csoportja) és az Európai Tranzakcióanalízis Szövetségnek.

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Toarniczky Andrea

Szakfelelős

egyetemi docens

Oktatóink

Budapesti Corvinus Egyetem

Andre De Wit

A Leadership Academy Amsterdam dékánja, mentor a Budapesti Corvinus Egyetem Executive MBA képzésében.Oktatott EMBA tárgy(ak): Personal Leadership Development Journey

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Buzády Zoltán András

Egyetemi docens a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Leadership & Flow globális kutatási program és hálózat igazgatója.Oktatott EMBA tárgy(ak): Leading people (FLIGBY)

Budapesti Corvinus Egyetem

Charles Alan McFerren

Mesteroktató a Budapesti Corvinus Egyetemen, korábban különböző pénzügyi és számviteli vezetői pozíciókat töltött be az ADNOC, a Mars és a Pharmacia vállalatoknál.Oktatott EMBA tárgy(ak): Mergers and Acquisitions (M&A project)

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Eszes László

A SEED Executive School szakmai igazgatója, a CAFE Change Agility Framework alapítója és vezető módszertani szakértője.Oktatott EMBA tárgy(ak): Leadership Camp

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Fehér Péter

A Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Vezetője, Egyetemi docens.Oktatott EMBA tárgy(ak): Digital Transformation and Process Management

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Horváth Dóra

A Budapesti Corvinus Egyetem Marketing- és Designkommunikáció Tanszékének vezetője, Egyetemi docens.Oktatott EMBA tárgy(ak): Disruptive development project

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Kassai Ákos

Az InQBator alapítója és tulajdonosa, a Budapesti Corvinus Egyetem rendszeres vendégelőadója. Oktatott EMBA tárgy(ak): Mergers and Acquisitions (M&A project)

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Kelemen Zita Anikó

A Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Stratégiai Igazgatója, Egyetemi docens, korábban az Indesit Company Közép-európai Regionális Marketing Igazgatója. Oktatott EMBA tárgy(ak): Managing Cultural Diversity, Marketing

Budapesti Corvinus Egyetem

Matolay Réka

A Corvinus Science Shop Kompetencia Központ vezetője, Egyetemi docens a Budapesti Corvinus Egyetemen. Oktatott EMBA tárgy(ak): Social Entreprise Challenge

Budapesti Corvinus Egyetem

Sofía De León Almaraz

Egyetemi docens a Budapesti Corvinus Egyetemen, Vezetési tanácsadó. Oktatott EMBA tárgy(ak): Global Supply Chain Management

Karrierlehetőségek

Végzett hallgatóink többek között a következő pozíciókban helyezkedtek el:

  • Ügyvezető igazgató
  • Globális vezérigazgató
  • Regionális vezető
  • Pénzügyi igazgató
  • HR vezető
vár a corvinus

Akkreditációk és rangsorok

Budapesti Corvinus Egyetem

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Maastrichti Egyetem (UM) - Maastrichti Menedzsment Iskola (MSM)

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Kettős diploma szerzési lehetőségek

Maastrichti Egyetem (UM) - Maastrichti Menedzsment Iskola (MSM)

Program neve: MBA

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Hallgatóink mondták

 

Osman Yilmaz

Ügyvezető igazgató/Celebi Aviation Holding, Törökország

Pályafutásom korai szakaszában mindig projekteket vagy részlegeket vezettem. Törökországban 26 repülőtérért felelős operatív igazgató voltam, majd átvettem a csoport magyarországi ágának ügyvezető igazgatói szerepét. Tovább akartam fejlődni, és elkezdtem tárgyalni a karrieremről a csoport HR-vezetőjével és az elnökkel, akinek a beszámolóimat készítettem. Úgy döntöttem, hogy Executive MBA képzésre jelentkezem, és a Corvinust választottam, mert a közép- és kelet-európai régióban jó hírneve van. Az MBA alatt az ügyvezető igazgatói feladatköröm Ausztriára is kiterjedt. Az MBA magasabb szintre emelte a karrieremet. A diploma megszerzése óta én irányítom a csoport legnagyobb egységét, Törökországot, ahol 32 repülőteret, valamint a teherszállítási és raktározási műveleteket felügyelem.

Budapesti Corvinus Egyetem
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.28. - 04:35:30