Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Konzultációs lehetőség a 2025-ös Horizont Európa munkaprogramok pályázati felhívásaira vonatkozóan 

2024-04-18 14:15:00

A lehetőség minden kutató számára elérhető és kiváló alkalmat kínál a jövőben pályázni szándékozók számára.
Budapesti Corvinus Egyetem

A munkaprogramok véleményezésén keresztül a kutatók nem csupán megismerhetik a várható pályázati desztinációkat, de javaslataikkal alakíthatják is azokat. 

A visszajelzési lehetőség 2024. május 6-ig van nyitva. Klaszterenként lebontva, az egyes desztinációk elvárt eredményeit lehet egyenként véleményezni. Mindegyik desztináció esetében külön (1 oldalas) dokumentumban elérhető a desztinácó leírása is, amely a következő pályázati témákra vonatkozóan is adhat információt.   

Mindegyik felmérés esetében lehetőség van saját szavas vélemény, javaslat megfogalmazására is. Egy-egy kérdőívet egyéni és szervezeti szinten is le lehet adni.  

A válaszok feldolgozásának eredményeképpen, ha egy-egy javaslatot minél többen említenek, annál nagyobb valószínűséggel lesz látható a felmérés értékelésénél.   

A konzultáció ezen a linken érhető el. 

Az ERGO iroda arra bíztatja a kutatókat, hogy minél többen töltsék ki a konzultációs kérdőíveket. A kérdőív kitöltése által a kollégák már most megismerkedhetnek a 2025-ös Horizont Európa munkaprogramok célkitűzéseivel és a projektek elvárt eredményeivel.  

Felmerülő kérdés esetén forduljanak az ERGO csapatához az ergo@uni-corvinus.hu címen.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.01. - 19:46:51