Budapesti Corvinus Egyetem ×

Bemutatkozás

Kedves Olvasónk!

Köszöntjük Önöket a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának honlapján!

Campusunk 2016 szeptembere óta indít képzéseket Székesfehérváron, duális képzési formában is. A Corvinus, mint ahogy az ismert és elismert mindenki számára, magas színvonalú képzéseket kínál úgy Budapesten, mint Székesfehérváron. Campusunkon ugyanazokkal az oktatókkal találkozhatnak, biztosítva ezzel, hogy a képzés színvonalát tekintve ugyanazt kapja a hallgató, mindkét campuson. A Székesfehérvári Campuson indított szakokon is a már ismert és felkészült oktatóink kísérik el a Hallgatókat a közgazdaságtan és a társadalomtudományok területeire.

A Budapesti Corvinus Egyetem méltán lehet büszke az aktív és a már végzett hallgatók sikereire, akik mind egyetemi polgárként, mind végzett szakemberként megállják helyüket a gazdasági élet különböző területein, úgy a versenyszférában, mint a közszférában.

Köszönhető ez egyrészt annak a ténynek, hogy felvételt nyert hallgatóink a legjobb eredményekkel érkeznek, s törekvők a szó legnemesebb értelmében, másrészt annak a felkészült oktató – kutató bázisnak, amellyel a Budapesti Corvinus Egyetem biztosítja a mindig aktuális ismeretek, tudás megszerzését, a színvonalas képzést, az akár több évtizedes tapasztalattal rendelkező, hiteles oktatói hozzáállást.

Mindehhez hozzájárul, hogy hallgatóinknak számos lehetősége nyílik arra, hogy külföldi részképzések keretében megismerjék a környező és távolabbi országok egyetemeit, gazdasági életét, szokásait, olyan tapasztalatokat biztosítva, amelyek a későbbiekben elengedhetetlenek lehetek a célul kitűzött sikeres életút megalapozásához.

Ami egyedi campusunkon:

  1. Duális képzés: tanulás mellett gyakorlati tapasztalat és havi rendszeres fizetés. A duális képzéssel lehetőség nyílik hallgatóink számára, hogy gyakorlati ismeretekre tegyenek szert már az egyetemi éveik alatt, s mindeközben önálló jövedelemmel rendelkezzenek. A szerződött partnerek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a munka világában is eligazodjanak a duális képzést választó hallgatók, sőt akár a jövőbeni munkahely biztosításában is aktív szerepet játszhatnak.
  2. A campuson belül magas színvonalú kollégium, kétágyas, légkondicionált szobákkal várjuk a kollégistáinkat.
  3. Közvetlen, családias hangulat: nagyobb egyetemi campusokon egy-egy előadás interaktivitása elkerülhetetlenül a nagy létszám áldozatául esik, eltűnik az oktató és a hallgató közötti párbeszéd lehetősége. Campusunkon sokkal személyre szabottabban zajlik az oktatás, az oktatók ismernek mindenkit személyesen, kialakul közöttük a közvetlen kapcsolat.
  4. Pazar környezet: a két épületünk hangulata az angolszász campusokat idézi, a közöttük kialakított parkkal, belépve pedig egy modern, a XXI. századi oktatási technológiáknak megfelelően kialakított előadótermekkel, laborral és könyvtárral találkoznak hallgatóink.
  5. Királyok városa: Székesfehérvár rászolgál az elnevezésre, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, ahol a tanulás mellett rengetek sportolási, kulturális és egyéb szórakozási lehetőségek között lehet válogatni.
  6. Kiemelt ösztöndíjak: mind a város, mind egyetemünk anyagi ösztönzőkkel is motiválja a székesfehérvári hallgatókat, melyek mellett természetesen elérhetőek az egyetemi általános ösztöndíjak is.
+1.  Amit csak nálunk talál meg a hallgató
        - duális képzések alapképzési szakokon is
        - sportközgazdász mesterképzés duális formában is
        - regionális és környezeti gazdaságtan mesterképzés levelező munkarendben

Kedves Hallgatóink érezzék jól magukat, töltsenek el programokban gazdag, aktív éveket campusunkon.

Kedves Jelentkezőket felkészülve várjuk a beiratkozások alkalmával, de előtte is érdeklődés esetén jöjjenek el hozzánk, ismerjék meg a lehetőségeket!

Keressenek Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/bceszekesfehervar/!

Horváth Béla                            Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid
campus igazgató                              akadémiai ügyekért felelős rektori megbízott
IMG_0787.jpg
Vágólapra másolva