Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Handicap version
Corvinus University of Budapest

Válaszd a tudást, formáld a jövőt!

Corvinus University of Budapest

Mi bízunk a tudásodban, bízz magadban te is! 

a 2023 őszén alapszakon kezdők 70%-a tanul nálunk térítésmentesen.

250 partnerintézményünk vár szerte a világban

több mint 40 diákszervezetünkben életre szóló barátságok várnak​

mert a tanulás új élményével várunk az új, Ménesi úti campusunkon.

#együttalegjobbak

0
diákszervezet és szakkollégium
0
partneregyetem
0
féle nyelvtanulási lehetőség
0
Ft tanulmányi ösztöndíj a legjobbaknak

Bízz magadban, jelöld meg a Corvinust első helyen!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a „biztonsági tartaléknak” szánt képzést teszik az első helyre. Ebben az esetben azonban előfordulhat az, habár megvan a megfelelő pontszámod, amivel bejutottál volna álmaid egyetemére, a nem megfelelő sorrend miatt egy kevésbé erős képzésre vesznek fel. Hozd ki magadból a maximumot, bízz a saját tudásodban és jelöld első helyen a Corvinust! 

Nem kell félned az érettségitől!

Diákszervezetünk, a Studium Generale októbertől májusig tart matematikából, történelemből és közgazdaságtanból ingyenes felvételi előkészítőt. Sikereiket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a velük készülő diákok évente több mint 90 százaléka kerül be az általuk választott felsőoktatási intézménybe.

Az anyagi helyzeted jelent akadályt?

Jelentkezz november 30-ig a Szabó Kálmán Tehetségprogramra, amely a Rajk Szakkollégium kezdeményezése. Ha sikeresen felvételizel, 600.000/960.000 forint szabadon felhasználható ösztöndíjat kaphatsz, valamint a mentorálás és tehetséggondozás előnyeit is élvezheted.

Legyen a Corvinus az első!

Július 7-ig lehet módosítani a felvi.hu-n a felvételi sorrenden, ezért összegyűjtöttünk, miért érdemes a Corvinust az első helyre tenni.

Fontos dátumok

Corvinus University of Budapest

Hallgatói nagyköveteink véleménye a Corvinusról

Ismerd meg hallgatói nagyköveteink személyes benyomásait, tapasztalatait!

100 ezer forint és 40 pluszpont?
Ismerd meg a Luca Pacioli Kiválósági Díjat!

Corvinus University of Budapest

Corvinus Ösztöndíj

• Corvinus Ösztöndíj – nagy eséllyel megszerezheted és meg is tarthatod 

• 2023-ben a nappali alapszakra felvett hallgatóink csaknem 70%-a, a nappali mesterképzésre felvett hallgatóinknak pedig a 90%-a tanulhat térítésmentesen 

• a tanév végén esedékes felülvizsgálatok során nem csökken azok aránya, akik az adott szakon Corvinus Ösztöndíjat kapnak 

• az államinál kedvezőbb feltételekkel tanulhatsz: nincs röghöz kötés 

• így megmaradnak az államilag támogatott féléveid

Tudj meg mindent alap- és osztatlan képzéseinkről!

Alapképzéseinket a karrierút első lépésének megfelelően alakítottuk ki úgy, hogy a diploma megszerzése után a gyakorlatban is megálld a helyed, bármely tudományterületet is választod. Több szakunk angol nyelven is elvégezhető.

Tapasztalt szakember lennél már frissdiplomásként?

Duális képzéseinknek köszönhetően a nálunk megszerzett elméleti tudásodat már az egyetem alatt is átültetheted a gyakorlatba partnercégeinknél. Tanulmányaid befejezésekor így olyan versenyképes tudással és gyakorlattal rendelkezel majd, ami hatalmas előny karriered indításakor. Sőt az is lehet, hogy már munkaszerződéssel a zsebedben veszed át a diplomádat.

Évente 10 nap fizetett gyakorlat

Érettségi 2024

Kattints és tudj mindent arról, hogy milyen érettségikövetelmények vonatkoznak az egyes szakokra.

Ne maradj ki a pezsgésből!

7 szakkollégiumunk és több mint 30 diákszervezetünk gondoskodik szabadidőd hasznos és izgalmas eltöltéséről. A szervezetek a közös érdeklődés mentén toborozzák tagjaikat és a szakmai programjaik mellett híresen jó bulik és életre szóló barátságok is várnak rád.

Pillants bele a hallgatói életbe!

Videóinkból ízelítőt kaphatsz a hallgatói eseményekről onboarding folyamattól egészen a diplomaosztóig, valamint visszanézheted a felvételizőknek szóló események összefoglalóit is.

Ménesi Campus

Ha 2024-ben kezded meg tanulmányaidat a Corvinuson, akkor tanulhatsz akár a legújabb campuson is a Gellért-hely lábánál. Itt innovatív terek segítik a tanulást, rengeteg közösségi térben tudsz együtt tanulni társaiddal, és lakhatsz akár panorámás, két- vagy háromágyas kollégiumi szobákban is.

Digitális fejlesztések a Corvinuson

Az elmúlt években jelentős digitális fejlesztéseket hajtottunk végre annak érdekében, hogy minél kényelmesebb és hatékonyabb legyen az egyetemi életed. Ezek a fejlesztések nemcsak az oktatást segítik, hanem megkönnyítik a mindennapi életet is az egyetemen. Az Egyetem saját fejlesztésű karriertervezőjével pedig személyre szabottan segítünk, hogy megtaláld az utadat.

Összeköltözünk?

Három budapesti kollégiumunkban nemcsak az albérletnél kedvezőbb áron kaphatsz korszerű szálláslehetőséget, hanem a közösség része is lehetsz. Minden adott ahhoz, hogy nyugodt körülmények között készülj a vizsgáidra, de konditerem és bulik várnak is rád.

Több mint 1100 kollégiumi férőhely

Térítésmentes képzés, akár 70 ezer forint havi extra és sok egyéb ösztöndíj

A Corvinus Ösztöndíj révén térítésmentesen tanulhatsz a Corvinuson, ám sok más ösztöndíjra is pályázhatsz az Egyetemen. A tanulmányi ösztöndíj maximuma havi 70 ezer forint, de léteznek olyan ösztöndíjak is, amelyeket nem a tanulmányi eredmények, hanem rászorultság alapján igényelhetsz.

Nemzetközi tapasztalat – hazai feltételek

A külföldi részképzések és szakmai gyakorlatok mellett kettősdiplomát is szerezhetsz. Öt kontinens mintegy 250 partneregyeteme közül választhatsz, ha nemzetközi környezetben szeretnél nyelvet tanulni vagy épp szakmai tapasztalatra vágysz.

Évente 400-500 hallgatónk használja ki nemzetközi lehetőségeinket

Múlt héten tartottuk mester-, valamint alap- és osztatlan szakos nyílt napjainkat. A két nap folyamán összesen csaknem 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣-en voltatok kíváncsiak egyebek mellett az új, 2023 őszén induló alap- és mesterképzéseinkre. Köszönjük, hogy itt voltatok. 🙏
🆕© Nyugat-Európa slágerszaka, amelyen több miniszterelnök és vezető politikus is végzett, 2023-tól a Corvinuson is elérhető. Filozófia, politika, gazdaság (#PPE) alapképzésünk angol nyelven indul.#CorvinUS #együttalegjobbak #felvételi2023
Most a #BigData mágusa lehetsz! #Üzleti_adattudomány alapképzésünk 2023 őszén indul angol nyelven, amelyre itthon csak a Corvinuson jelentkezhetsz.#CorvinUS
#wednesdayvibes at #CorvinUS#együttalegjobbak #corvinusegyetem #corvinusuniversity #universitycorvinus #university #budapest

Légy informált!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy automatikusan megkapd a továbbtanulással és a felvételivel kapcsolatos legfrissebb információkat!

Felvételi kiadvány 2023

Olvasd el 2023-as felvételi kiadványunkat!

Akkreditációink – Világszerte elismert diploma

Az akkreditációk olyan minőségbiztosítást jelentenek, amely révén nemzetközi szinten is mérhetőek és összehasonlíthatóak a különböző egyetemek képzései. Fontos szerepet töltenek be a különböző nemzetközi rangsorok felállításában, ha pedig külföldön szeretnél majd munkát vállalni, sokkal könnyebben felmérik ezek révén leendő munkaadóid a diplomád értékét.

Az AACSB által 2022-ben akkreditált gazdaságtudományi alapképzéseink: Alkalmazott közgazdaságtan, Gazdálkodási és menedzsment, Nemzetközi gazdálkodás, Gazdaságinformatikus, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus vendéglátás.

Corvinus University of Budapest
Corvinus University of Budapest

Mesterképzés egy év alatt

Az alábbi négy mesterszakot akár egy év alatt elvégezheted:

  • Ellátásilánc-menedzsment
  • Közgazdálkodás és közpolitika
  • Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás
  • Marketing
Corvinus University of Budapest

Budapesti Corvinus Egyetem

Kövess minket!

Felvételivel kapcsolatos technikai kérdésed van? – felvi.corvinus@uni-corvinus.hu

Budapesti Corvinus Egyetem
1093 Budapest Fővám tér 8.

Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon sütiket használunk a jobb működésért.

Copied to clipboard
X
×
GEN.:2023.09.21. - 14:51:56