Jump to main content
Back to main page

Hogyan lesz valaki 31 évesen vezérigazgató?

Beszélgetés a HOLD Alapkezelő vezérigazgatójával és infóest a Bankárképző Mentorprogramról.
2023.11.21. 19:00
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2023. november 21. (kedd) 19.00 

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, C épület, C202-es terem 

Nyelv: magyar 

Facebook esemény (és regisztráció) 

Szabó Balázst, a Bankárképző Mentorprogram alumniját hívják beszélgetni a program nyílt előadásának keretében 2023. november 21-én (kedden) 19.00-tól a Budapesti Corvinus Egyetemen. Balázs 31 évesen lett a HOLD Alapkezelő vezérigazgatója; az előadás keretében beszélgetünk vele a vezetővé válásról, a magyar pénzügyi szektorról, és persze mentorprogramos élményeiről is. 

Szabó Balázs befektetési elemzőként kezdett, majd a mára hatmilliárd forintot kezelő HOLD Expedíció alap portfóliókezelője lett, idén szeptembertől pedig az Alapkezelő vezérigazgatójaként váltja Bilibók Botondot. A portfóliókezelés és a vezérigazgatóság mellett a sikeres Hold After Hours podcast egyik műsorvezetője, ahol Balásy Zsolttal, a HOLD Alapkezelő portfóliókezelőjével beszélgetnek arról, ami a héten felzaklatta őket: tőzsdéről, gazdaságról, politikáról és bulvárról. 

A HOLD Alapkezelő 1994 óta működik, 20 fős szakképzett portfóliókezelői csapattal kezeli intézményi és magánbefektetők 650 milliárd forint összértékű megtakarításait. Ha kíváncsi vagy Szabó Balázs útjára a Corvinusos tanulmányoktól a vezérigazgatóvá válásig, regisztrálj a Facebook-eseményben található linken.   

Az előadás után egy kötetlen beszélgetésre invitálunk, ahol a Mentorprogrammal kapcsolatban kérdezhettek minket. Ha mégsem tudnál eljönni, de maradt benned kérdés a Mentorprogramról és a jelentkezésről, szeretettel vár az Alumni Board 2023. november 27-én (hétfőn) 19.00-kor a Random Coffee-ban (1052 Budapest, Károly körút 10.). 

A Mentorprogramról: 

A Mentorprogram célja az, hogy a tehetséges, pályakezdés előtt álló fiatalokat összekösse a magyar üzleti élet vezetőivel, ezzel együtt egy támogató és motiváló közösséget létrehozva számukra. A 2024-es évfolyamban biztosan mentoraink között lesz többek között: 

  • Gerendai Károly, magánbefektető, a Sziget és a Costes éttermek alapítója 
  • Galambos Márton, a Forbes Magyarország főszerkesztője 
  • Szendrői Gábor, a Concorde MB Partners ügyvezető partnere 

A félév során egyedi mentorálás keretein belül lehetőséged lesz arra, hogy jobban beleláthass mentorod hétköznapjaiba és első kézből tapasztald meg, milyen kihívásokkal is néz szembe egy vezető. A mentoroddal való együttműködésen felül pedig heti rendszerességgel hallgathatsz előadásokat a hazai üzleti élet meghatározó szereplőitől. Emellett pedig egy szuper közösség részesévé válhatsz. 

Jelentkezési határidő: december 1. 

Regisztráció: http://regisztracio2024.mentorprogram.co/ 

További részletekért és jelentkezési információkért látogass el honlapra: https://mentorprogram.co/  

Az előadáson való részvétel és a Mentorprogram is ingyenes. 

Copied to clipboard
X
×
GEN.:2024.07.21. - 00:14:09