Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Alumni

Hallgatóinkat nem szeretnénk az egyetemi tanulmányaik befejezését követően sem elfelejteni, sem elengedni. Számos rendezvénnyel igyekszünk velük a kapcsolatot fenntartani, így az évente megrendezésre kerülő Corvinus Ellátásilánc Fórum Alumni rendezvényünkkel, a mentorprogramban való korábbi hallgatóink közreműködésével.  
2013 óta évente megrendezésre kerül a Corvinus Ellátásilánc Fórum Alumni rendezvényünk, így 2019-ben már a VII. alkalommal találkozhattak jelenlegi és korábbi hallgatóink. 2019-ben nevezetes évhez érkeztünk, hiszen ekkor ünnepeltük, hogy 25 éve végzett az első évfolyamunk a szakon! Sajnos 2020-ban a koronavírus miatt kialakult helyzet nem tette lehetővé, hogy a Fórumot megszervezzük, de bízunk benne, hogy a Fórum keretein között is hamarosan újra találkozhatunk! Addig is néhány kép az elmúlt évek rendezvényeiről, programjáról.  
Nagy örömünkre szolgál, hogy az évek során számos PhD hallgatónk volt, akik sikeresen be is fejezték PhD tanulmányaikat. Közöttük megtalálunk olyan kollégákat, akik ma is a Tanszékünk munkatársai, de több korábbi PhD hallgatónk a vállalati életben kamatoztatja a korábban megszerzett tudását.
Nálunk szereztek PhD fokozatot:

feltöltés alatt…

Vágólapra másolva