Ugrás a fő tartalomra

Ösztöndíjak

Ösztöndíj lehetőségek 

A legjobb DSG-s alapszakos hallgatóinknak lehetősége van egy szemesztert a Passaui Egyetemen eltölteni, amelyet DAAD vagy Erasmus ösztöndíjjal tudnak finanszírozni.  

2003-ban a Passaui Egyetem és a Budapest Corvinus Egyetem kettősdiploma-program meghirdetése mellett döntött, amely lehetővé teszi, hogy mindkét egyetem mesterszakos hallgatói a partneregyetemen tanuljanak két félévet, és mindkét egyetem mester szakos diplomáját megszerezzék. A magyar hallgatóknak lehetőségük van DAAD és Erasmus ösztöndíjra pályázni. A programba a Budapesti Corvinus Egyetem következő mesterszakjai vannak bevonva: 

  • Vezetés-szervezés 
  • Supply chain management 
  • Marketing 

Erasmus ösztöndíj hallgatóknak 

Hallgatóinknak lehetőségük van német nyelvű egyetemen külföldi félévét elvégezni, melyet pozitív elbírálás esetén Erasmus ösztöndíjjal tudnak finanszírozni. A részletekért keresse a Corvinus Egyetem Erasmus irodáját. 

Kutatási ösztöndíjak 

A Budapesti Corvinus Egyetem post-doc és PhD hallagató munkatársainak, akik részt vesznek a DSG oktatási tevékenységében, lehetőségük van kutatási célú passaui tartózkodásra DAAD ösztöndíjra pályázni. A kutatási ösztöndíj célja, hogy a kutató kollégák a kutatási tevékenység eredményeként az akadémiai életpálya-modelljükben előreléphessenek. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.29. - 05:44:16