Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Hallgatóknak

Állásajánlatok

Jelenleg nincs aktuális állásajánlatunk.

Ösztöndíj lehetőségek

   DAAD ösztöndíj felhívás 2020 őszre, passaui félév BA hallgatók számára.  

Szakmai gyakorlat

Rendezvényeink programjaink

Karácsonyi ünnepség

A minden évben megrendezésre kerülő karácsonyi parti már-már klasszikusnak számít a DSG életében. Minden év december elején közösen ünnepeljük a karácsonyt, az új évet és az elmúlt év eseményeit. A rendezvényen a Központ legfontosabb évközi eredményeit a hallgatóink és a professzoraink teszik közzé. Meglátogat Bennünket maga a Mikulás is, és egy egész estén át tartó kötetlen beszélgetés s természetesen az ünnepi vacsora veszi kezdetét. Jelenlegi diákjaink mellett az Alumni tagjaink is előszeretettel vesznek részt a karácsonyi partin.

Bizonyítványátadó Ünnepség

A DSG bizonyítványok átadása nem csak egy sikeres projekt végét jelenti. Az esemény ajtót nyit a munkaerőpiac számára. A DSG által kiállított bizonyítványokat s tanúsítványokat a legnevesebb német vállalatok elismerik, birtokosaikat előszeretettel alkalmazzák. A Corvinus Egyetemen folytatott mesterképzésüket tervezők számára ez a bizonyítvány tökéletes hozzájárulást jelent a kettős diplomaprogramban való részvételhez a Budapesti Corvinus Egyetem és a Passau Egyetem között.

Konferenciák és nyilvános előadások

Neves professzorainknak s ismert szponzoraink képviselőinek gyakorlati előadásain legtöbbször a kedves Érdeklődők is bátran részt vehetnek. Ezen projektjeinket általában a DSG különböző közösségi fórumain hirdetjük meg, s hallgatóinkon, öregdiákjainkon kívül szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt egyaránt. Bízunk benne, hogy a következő rendezvényünkön már Önnel is találkozhatunk.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.05.28. - 16:32:31