Ugrás a fő tartalomra

Alumni

A Corvinus DSG Alumni Klub célja, hogy tartósan erősítse a volt hallgatók és egyetemünk, valamint a DSG-program közötti kapcsolatot. Az Alumni Klub számos lehetőséget nyit a tagok számára szakmai kapcsolatok kialakítására, valamint az egyetem hallgatóival, oktatóival való kapcsolattartásra. Kapcsolat: csaba.burger@spc.oxon.org 

A Corvinus DSG büszke az öregdiákjaira! 

Az alumni vezetője: Dr. Burger Csaba (University of Oxford), Data Science Advisor a Magyar Nemzeti Banknál 

A DSG nemcsak Németország kapuját nyitotta meg előttem, hanem az oxfordi doktori tanulmányaim alatt is elkísért. Arra biztatom a mai hallgatókat, hogy a DSG-t egy életre szóló befektetésnek tekintsék. Egyben felkérem őket, hogy a diploma megszerzése után aktívan vegyenek részt az öregdiák hálózat munkájában! 

Alumnik, akik a DSG-ben végeztek 

Heiszler Gabriella – CEO SPAR Magyarország 

Heiszler Gabriella 2015 óta a SPAR Magyarország vezérigazgatója. Gabriella példája kitűnő bizonyítékul szolgál, hogy kitartással, erős szakmaisággal és a német nyelven elsajátította gazdasági ismeretekkel milyen komoly karrier- lehetőségek állnak a Corvinus DSG hallgatói előtt. 

Kirill Perepelica – A Munch alapítója 

Kirill Perepelica, a Munch alapítójának karrierútja rávilágít, hogy a nemzet- közi tudás és perspektíva azok számára is előny, akik saját vállalkozást szeret- nének indítani. Ahogy a DSG számára is, a Munch számára is kiemelkedően fontos a fenntarthatóság. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.19. - 17:34:35