Ugrás a fő tartalomra

Képzések, tanszékek

A Vezetéstudományi Intézet által gondozott képzési programok

A Vezetéstudományi Intézet munkatársai több képzési programnak a felelősei. E programoknál nemcsak az oktatásban veszünk részt, de a képzés egészét vagy annak egy részét is munkatársaink koordinálják.

  • Intézetünk munkatársa gondozza egyetemünk legnagyobb létszámmal induló alapszintű (bachelor) szakjának, a Gazdálkodási és menedzsment alapszaknak a Humán erőforrások fejlesztése specializációját, emellett 2016-tól az Emberi erőforrások alapszak felelőse is a Vezetéstudományi Intézet munkatársa.
  • A Vezetés és szervezés mesterszak Intézetünk zászlóshajója, nappali és esti tagozaton is elindult, valamint az Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai karával kettős diplomát adó képzésünk is van. A Vezetés és szervezés mesterszakon a nappali tagozatos képzésben négy modul kínál specializálódási lehetőséget, ezek: Agilis és emberközpontú HR modul, Szervezetfejlesztés modul, Controlling és teljesítménymenedzsment modul, illetve a Stratégiavezérelt folyamatmenedzsment modul.
  • A szakirányú továbbképzések közül a Szervezeti Magatartás és Emberierőforrás-fejlesztés tanszékünk vezetője a Humánmenedzsment és a HR Business Partner programok felelőse.

Főbb képzések, amelyeken intézetünk részt vesz az oktatásban

Humánmenedzsment szakirányú továbbképzés

Tanszékek

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.25. - 13:53:15