Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak

Szakdolgozati követelmények (Alapszakok)
Szakdolgozati követelmények (Posztgraduális)
Szakdolgozati követelmények (Mesterszak)
Urkund tájékoztató
Plágiumszabályzat
Záróvizsga-szabályok Vezetéstudományi Intézet
Demonstrátori pályázat 2020/21 – Vezetéstudományi Intézet infók
Demonstrátori pályázat 2020/21

A vezetés-szervezés szakirány öregdiákjainak szervezetét 1993-ban alapították az akkor diplomát szerző első évfolyam tagjai. A mára több mint háromezer főt számláló közösség számos tagja jár vissza az egyetemre, s működik együtt különböző formákban a Vezetéstudományi Intézettel (korábban: Vezetési és szervezési tanszék). Az Intézet a negyedszázados évfordulóra tekintettel 2018 folyamán „25 év, 25 arc” címmel filmet forgatott a Vezszerv Alumniról. Ehhez hasonló hírekről, büszkeségekről a Vezszerv Alumni közösség a Vezetéstudományi Intézet honlapján tájékozódhat: https://www.facebook.com/veztud

Végzett vezszerves hallgatók (akár ötéves, akár mesterszakos, nappali vagy esti tagozatos) Szőts-Kováts Klaudia alumni felelősnél (lásd alább), vagy a vezszerv@gmail.com email címen keresztül jelentkezhetnek kapcsolatfelvétel vagy információkérés céljával. Tipikus kapcsolódási formákat az intézeti honlap vállalati kapcsolatok oldala mutat be. A Vezszerv Alumni rendezvényeinknek önálló Facebook oldala a Corvinus VezSzerv Klub.

Kapcsolat: Szőts-Kováts Klaudia, Vezszerv Alumni felelős, Szervezeti Magatartás Tanszék (klaudia.kovats@uni-corvinus.hu)


 
Vágólapra másolva
GEN.:2021.04.20. - 20:47:18