Budapesti Corvinus Egyetem ×

Alumni

ALUMNI MENTOR PROGRAM

Alumni Mentorprogramunk keretében a hallgatókat a Corvinus Vállalkozásfejlesztés mesterszakán korábban végzett szakemberek mentorálják 5 hónapon keresztül. A személyes kapcsolat kialakítása mellett a kiválasztott hallgatók rálátást kaphatnak az adott szakterületeken, iparágakon illetve a cégeken belüli karrierlehetőségekre, feltehetik szakmai kérdéseiket, közös szakmai programokon vehetnek részt és építhetik kapcsolati hálójukat. A program során a mentorok személyes tanácsadóként támogatják a mentoráltak üzleti vagy karrier döntéseit és személyes fejlődését. A közös munka rendszeres konzultációt jelent személyesen (például havonta 1-2 órában), valamint elektronikus csatornákon keresztül.

A 2018 őszén induló program célja a munkaerőpiacon elhelyezkedett BCE alumni szakmai tudásának, tapasztalatainak becsatornázása a jelenlegi oktatási rendszerbe, így a hallgatókban reális szakmai kép kialakítása, a gyakorlati ismeretek munkáltatói szemszögből való átadása.

 

Kapcsolattartó: Dr. Aranyossy Márta egyetemi docens

 

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Pinczi Mihály (cégalapító, iTrend - https://itrend.store/)

Lévai Balázs (cégalapító, EngAme - https://www.engame.hu/)

Novák Viktor (cégalapító)

Fodor-Papp Gábor (cégalapító, Family Finances - https://www.familyfinances.hu/en/landing)

Szitás Hajnal Tünde (cégalapító, EatAware)

Vári Gergő (cégalapító, profession.hu)

Dancsuly Kriszta és Kiss Márton (cégalapító, Mohány és Páfra - http://www.mopagreendesign.com/gallery.php)

Kreisz Marcell (cégalapító, Lion’s Locker - https://www.lockerbudapest.com/?gclid=Cj0KCQjwkK_qBRD8ARIsAOteukA4tVnzmaSW1fV56awnPngZD4ZDDb2C9lfMOFkeHINjCu_NSCoSXzkaAkU_EALw_wcB)

Zsurka Richárd (elemző, X-Ventures)
Vágólapra másolva