Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Képzéseink

Biztosítási és pénzügyi matematika mesterszak

A Biztosítási és pénzügyi matematika MSc a Corvinus és az ELTE TTK közös képzéseként hazánkban egyedülálló oktatási programot kínál. A kétéves mesterszakon olyan sokoldalú tudással felvértezett szakembereket képzünk, akik a biztosítási és pénzügyi szektorban – a két specializáció közül választva–aktuáriusként vagy kvantitatív pénzügyi elemzőként dolgozhatnak, vagy tudásukat tovább mélyítve doktori tanulmányokat folytathatnak.

Aktuárius szakközgazdász és Aktuárius szakértő szakirányú továbbképzés

Az Aktuárius levelező képzés széleskörű közgazdasági, pénzügyi, számviteli, jogi, valamint matematikai és statisztikai ismereteket nyújt. Az aktuárius ismereteitaz életbiztosítás és az ún. nemélet-biztosítás területén, a nyugdíjrendszerek kialakításában és működtetésében, valamint a kockázatok értékelésében és biztosítási megoldásokkal történő kezelésében hasznosítja.  

Biztosítási szak

A Biztosítási specialista és Biztosítási szakközgazdász posztgraduális képzés általános és rendszerezett biztosítási ismereteket nyújt a biztosítási szakmában dolgozóknak, hogy rálátásuk legyen a teljes biztosítási, kockázatvállalási folyamatra.  
Vágólapra másolva