Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak

Alumni

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdálkodás és Közpolitika mesterszakon diplomát szerzett kollégákkal a Tanszék igyekszik rendszeresen kapcsolatot tartani.

Ennek fórumai különböző közösségi oldalakon, így a Facebookon és a LinkedInen működtetett csoportok, valamint alkalmanként e-mailes, illetve telefonos kapcsolattartás azokkal a volt hallgatókkal, akik egyfajta“összekötőként” működnek a saját, már végzett évfolyamuk és az Intézet között. A korábbi hallgatók rendszeresen meghívást kapnak a különbözőszakmai és közösségi programokra, amelyek félévente egy-két alkalommal teremtenek személyes találkozási lehetőséget az oktatók, illetve a végzett,valamint a jelenleg aktív hallgatók számára is. Ráadásul nem ritka eset, hogy egy-egy neves külföldi vendégelőadó is részt vesz ezeken a kötetlen beszélgetéseken.

Az Intézet körül kiépült alumni hálózat nem csak a szakmai közösséghez valótartozást erősíti, de időnként bizonyos projektek, munkalehetőségek megosztását is elősegíti egymás között.

Gyakornoki lehetőségek hallgatóknak

Aktív kapcsolatot tartunk fenn a következő elemző, consulting és tanácsadó cégekkel, kutatóintézetekkel és közigazgatási szervezetekkel, amelyeknél jelenleg is dolgoznak volt hallgatóink, illetve oktatóink: 

  • Budapest Intézet;
  • Deloitte Kormányzati Tanácsadási üzletága;
  • EQUINOX Consulting Kft;.
  • Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Társadalomtudományi Kutatóközpont;
  • HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ;
  • IFKA Közhasznú Nonprofit Kft;
  • Königsberg Consulting
  • eGov Tanácsadó Kft;
  • Külügyi és Külgazdasági Intézet.


A cégek képviselői személyesen is bekapcsolódnak az oktatásba, így a hallgatók közvetlen tapasztalatot szerezhetnek az előadó által képviselt szervezet működésébe és az ott zajló munkavégzésbe.

Érdekel a lehetőség?

Amennyiben gyakornoki, időszakos munkatapasztalatszerzési, vagy rendszeresebb elfoglaltságot igénylő munkát keresel, kérjük küldd el önéletrajzod, valamint jövőbeli munkáddal kapcsolatos elképzeléseid a Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék kozpol@uni-corvinus.hu e-mail címére. Így a cégektől beérkező megkeresésekre célzottan tudjuk továbbítani az érdeklődő hallgatók anyagait.

Aktuális felhívások

Egov gyakornoki felhivas
OECD research internship
×

Königsberg Consulting gyakornoki ajánlat
×
×
Vágólapra másolva
X
GEN.:2022.08.19. - 06:04:37