Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatóknak, Alumni

Alumni közösségünk

  A Budapesti Corvinus Egyetem Közgazdálkodás és Közpolitika mesterszakon diplomát szerzett kollégákkal a Tanszék igyekszik rendszeresen kapcsolatot tartani.

Ennek fórumai különböző közösségi oldalakon, így a Facebookon és a LinkedInen működtetett csoportok, valamint alkalmanként e-mailes, illetve telefonos kapcsolattartás azokkal a volt hallgatókkal, akik egyfajta“összekötőként” működnek a saját, már végzett évfolyamuk és az Intézet között. A korábbi hallgatók rendszeresen meghívást kapnak a különbözőszakmai és közösségi programokra, amelyek félévente egy-két alkalommal teremtenek személyes találkozási lehetőséget az oktatók, illetve a végzett,valamint a jelenleg aktív hallgatók számára is. Ráadásul nem ritka eset, hogy egy-egy neves külföldi vendégelőadó is részt vesz ezeken a kötetlen beszélgetéseken.

Az Intézet körül kiépült alumni hálózat nem csak a szakmai közösséghez valótartozást erősíti, de időnként bizonyos projektek, munkalehetőségek megosztását is elősegíti egymás között.  Gyakornoki lehetőségek, állásajánlatok a Közgazdálkodás és Közpolitika szakos hallgatók részére (utolsó frissítés 2021.01.15) 

Aktív kapcsolatot tartunk fenn a következő elemző, consulting és tanácsadó cégekkel, kutatóintézetekkel és közigazgatási szervezetekkel, amelyeknél jelenleg is dolgoznak volt hallgatóink, illetve oktatóink:

· Budapest Intézet;

· Deloitte Kormányzati Tanácsadási üzletága;

· EQUINOX Consulting Kft;.

· Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Társadalomtudományi Kutatóközpont;

· HÉTFA Kutatóintézet és Elemző Központ;

· IFKA Közhasznú Nonprofit Kft;

– eGov Tanácsadó Kft;

· Külügyi és Külgazdasági Intézet.

A cégek képviselői személyesen is bekapcsolódnak az oktatásba, így a hallgatók közvetlen tapasztalatot szerezhetnek az előadó által képviselt szervezet működésébe és az ott zajló munkavégzésbe.


Érdekel a lehetőség?

Amennyiben gyakornoki, időszakos munkatapasztalatszerzési, vagy rendszeresebb elfoglaltságot igénylő munkát keresel, kérjük küldd el önéletrajzod, valamint jövőbeli munkáddal kapcsolatos elképzeléseid a Közgazdálkodás és Közpolitika Tanszék kozpol@uni-corvinus.hu e-mail címére. Így a cégektől beérkező megkeresésekre célzottan tudjuk továbbítani az érdeklődő hallgatók anyagait.


Aktuális ajánlatok:

EQUINOX Consulting Kft és az eGov Tanácsadó Kft. gyakornoki programjához keresnek jelentkezőket, a felhvásuk lent olvasható.

Equinox gyakornoki lehetőség

Equinox 2021

eGov Tanácsadó Kft gyakornoki felhíváa

Egov gyakornoki felhivas
Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.07. - 21:53:40