Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Hallgatói tanulmányi ügyek

Aktuális információk, tájékoztatók
Kedves Hallgató!

A kormányrendeletben kihirdetett intézkedések érintik az egyetem működését. Mindannyiunk biztonsága érdekében a veszélyhelyzet alatt elsődlegesen online biztosítjuk számodra a tanulmányi ügyintézést.

A zavartalan lebonyolításához az alábbi lehetőségeket veheted igénybe:

1. Digitális platformunkon keresztül “Intézd online”/”Self Care” tájékozódj a kérdéses témáról:
2. Amennyiben valamely, a digitális platformon nem található ügykörben van szükséged segítségre, írj tematikus email címeinkre, ahol kollégáink várják kérdéseidet:
  • Tanulmányi ügyekben, magyar nyelvű nappali képzés esetén a hallgatoi.iroda@uni-corvinus.hu, részidős képzések esetén part.time@uni-corvinus.hu, illetve angol nyelvű képzés esetén a student.office@uni-corvinus.hu címen.
  • Ösztöndíj ügyekben az osztondij@uni-corvinus.hu címen.
  • Részképzés (Erasmus, egyéb) kapcsán (pályázat, kiutazás, dokumentumok), a corvinus.erasmus@uni-corvinus.hu címen.
  • A tanulmányi- és vizsgaszabályzat szerinti valamennyi kérelmedet zavartalanul benyújthatod továbbra is a NEPTUN rendszeren keresztül.
  • Amennyiben jogviszony igazolásra vagy kreditigazolásra van szükséged, amelyet elektronikus formában fogsz felhasználni, úgy azt továbbra is letöltheted NEPTUN fiókodból akadálytalanul.

3. Azon, a fenti felsorolásba nem tartozó eredeti dokumentum kiadását vagy személyes konzultációt igénylő esetekben, az időpontfoglaló rendszerünkön keresztül van lehetőséged személyes ügyintézést kezdeményezni magyar nyelvű képzések esetén, magyar nyelvű képzések diákigazolvány ügyintézés esetén illetve angol nyelvű képzések esetén.


Figyelj arra, hogy minden elektronikus ügyintézést, levelezést kizárólag a keresztnev.vezeteknev@stud.uni-corvinus.hu email címről kezdeményezhetsz, más magán email címekről küldött levelek automatikusan visszautasításra kerülnek.

Kérjük, folyamatosan kövesd figyelemmel az egyetemi kommunikációt, ahol naprakész tájékoztatásokat nyújtunk számodra. 


Hallgatói Szolgáltatások

Intézd online!

Tisztelt volt Hallgatóink!

A magyar emberek egészségének és életének megóvása mellett a Kormány kiemelten fontosnak tartja a vírus által okozott gazdasági károk enyhítését, a munkahelyek megőrzését, a munkahelyteremtést, a gazdaság beindítását, ezért Gazdaságvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melynek keretében hatályba lépett a 101/2020. számon közzétett, az oklevelek kiállításához feltételül szabott nyelvvizsga követelmények felfüggesztéséről szóló Kormányrendelet.

A Gazdaságvédelmi Akcióterv munkahelyteremtési programjának részeként valamennyi hallgató/volt hallgató mentesül az előírt nyelvvizsga kötelezettség teljesítése alól, aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tesz, vagy tett, de az oklevél megszerzésének feltételéül előírt nyelvvizsgát nem tette le.

Az Oktatási Hivatallal és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen azon dolgozunk, hogy az oklevelek kiállítása minél gördülékenyebben megvalósuljon.

Amennyiben a jogszabály adta lehetőséggel élni kívánnak, úgy kérjük, az alábbi nyilatkozat megtételével és az adatkezelési tájékoztató elfogadásával jelentsék be azt az egyetem számára. A beérkezett nyilatkozat befogadásáról válaszüzenetben értesítjük Önöket. Tekintettel az igények rendkívül nagy számára, az oklevél kiállítása hosszabb időt vesz igénybe. A jogszabályi keretek között igyekszünk eleget tenni a megkeresésnek, de kérjük türelmüket. A kiállított oklevelek átvételéről elektronikus levélben tájékoztatjuk Önöket. Az oklevelek átvételére személyesen, vagy meghatalmazott útján van lehetőség. Az egyetem biztosítja a járványügyi helyzetben a személyes érintkezést nem igénylő átadás lehetőségét.

Az oklevél kiállítással kapcsolatban felmerülő kérdéseiket kollégáink a oklevel2020@uni-corvinus.hu emailcímen várják.

 

Budapesti Corvinus Egyetem

Hallgatói Szolgálatások csapata

Vágólapra másolva
GEN.:2021.03.03. - 06:20:26