Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet

Specializáció

2023. május 22-én nyílik a specializáció választás lehetősége a Neptun felületén. A választással kapcsolatban minden szakfelelős/intézet szaktájékoztatókat szervezett, amin ismertették az egyes specializációkat, hogy megtudd, mely specializáció lehet számodra a legmegfelelőbb, illetve ott tájékoztattak a bekerülés feltételeiről is. A bemeneti kritériumokról a képzési programban tudsz még tájékozódni. A szakonkénti specializációválasztási listát itt tekintheted meg.

A jelentkezés Neptunon keresztül kötelező 2023.05.22. 12:00 órától 2023.05.28. 23:59 óráig:

Neptun -> Ügyintézés -> Modul választás -> Félév kiválasztása -> Listázás

Listázás után rangsorold a specializációkat, és küldd el a választásod. Amennyiben probléma lépne fel a jelentkezés során, az Intézd Online! felületen a „Tárgyfelvétel, szorgalmi időszak” menüpontja alatt tudsz ügyet indítani rá.

Felhívjuk figyelmedet, hogy nem minden képzésen kell specializációt választani, illetve amennyiben a jelen félévben van olyan tárgy a képzéseden, amely a specializációra történő bejutás feltétele (függetlenül attól, hogy te már esetleg korábban teljesítettél, befogadtattál ilyen tárgyat), abban az esetben csak a féléves vizsgák teljesítését követően derül ki, hogy melyik specializációra nyertél felvételt.

Ha a választást követően mégis váltanál, egy félév után a „Specializáció váltás” kérvénnyel egyszer kérheted a változtatást.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.09.28. - 10:49:11