Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Meghosszabbítottuk a jelentkezési határidőt a doktori iskoláinkba

2023-04-28 11:27:00

Jelentkezz 2023. május 8-án 12:00-ig!

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Doktori ambassador

Szerezz PhD-fokozatot Magyarország egyik legjobb gazdaság- és társadalomtudományi egyetemén!  A Corvinus doktori képzései mindenekelőtt arra készítenek fel, hogy – akár nemzetközi szinten is – sikeres kutatóvá válj. Elsajátíthatod azokat az elméleti, módszertani és kommunikációs ismereteket, amelyek a doktori fokozat megszerzéséhez és egy sikeres oktatói, kutatói, vagy akár szakértői pályához szükségesek. Az Egyetemen (és jogelőd intézményeinkben) eddig mintegy 1500 hallgató szerzett PhD-fokozatot, jelenleg pedig több százan készülnek doktori fokozatot szerezni.  

A felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb információk: 

Kattints ide! 

Támogatunk a doktori éveid alatt is 

A Corvinus Doktori Ösztöndíj 300 ezer forintra egészíti ki az állami ösztöndíjat, sőt az itt töltött évek alatt belvárosi kollégiumi férőhelyet biztosítunk az Egyetemtől mindössze néhány perc sétára.  

Nemzetközi képzés 

A képzésed ideje alatt részt vehetszkülföldi konferenciákon is, vagy akár hosszabb időt is eltölthetsz külföldi egyetemeken vendégdiákként. A doktori képzéseket angol nyelven tartjuk, hallgatóink körülbelül egyharmada külföldről érkezett, így egy tudományok iránt elkötelezett és nemzetközi közösség tagjává válhatsz. A hallgatók mellett az egyetem oktatóinak, kutatóinak is egyre nagyobb hányada érkezik külföldről, akik aktívan részt vesznek a doktori képzésekben tanárként és témavezetőként.  

Tudományterületednek megfelelően az alábbi oldalakon tájékozódhatsz a képzésekről: 

 
Hogyan jelentkezz?  

Nem kell mást tenned, mint az általános felvételi követelmények teljesülése esetén elküldened a szükséges dokumentumokat a jelentkezési időszak elején megnyíló űrlapra és átutalnod a felvételi eljárás díját.   

Még több információra vagy kíváncsi? 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 23:52:16