Ugrás a fő tartalomra

Muzeális gyűjtemény

A Muzeális gyűjtemény használata előzetes egyeztetés után lehetséges. Az egyeztetéshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot!

A Muzeális gyűjtemény látogatható az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasók, kutatók számára előre egyeztetett időpontban. A kutatókönyvtár napijeggyel nem látogatható.
A kutatási igényt legkésőbb 2 munkanappal korábban jelezni kell az alábbi űrlapon. Az igény figyelembevételével a könyvtár felveszi a kapcsolatot a bejelentkezővel, hogy egyeztetésre kerüljön a kutatás lehetséges időpontja.
Kutatásra hétfőtől-csütörtökig 9:00-16:00 óra között, pénteken 9:00-14:00 óra között van lehetőség, legfeljebb 3 órán keresztül. Ettől eltérő igény speciális esetekben külön elbírálásra kerül.
A Muzeális gyűjteményben az előzetesen egyeztetett időpontban, az űrlapon igényelt régi muzeális (RM jelzetű) kötetek kutathatók. Egy kutató egyszerre maximum 5 dokumentumot használhat.
Régi muzeális kötetek kézhezvétele hallgatók esetében témavezetői-oktatói ajánlásbemutatása után lehetséges.
A régi muzeális dokumentumokat állományvédelemre való tekintettel fénymásolni tilos, fotómásolat saját eszközzel készíthető.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.27. - 07:33:11