Ugrás a fő tartalomra

Széchenyi István Szakkollégium – SZISZ

A Széchenyi István Szakkollégium célja immár 33 éve, hogy egy nyitott, innovatív és kritikusan gondolkodó közösségként baráti és szakmai kapcsolatokat kialakítva kiegészítő képzést és maradandó élményt nyújtson az egyetem mellett. Jelenleg közel 70 tagunk lakik együtt az egyetemtől 20 percre található Ménesi úti saját otthonunkban, és a több egyetemről érkező tagságunk inspiráló közeg, legyen szó karrierutakról, szakmai előmenetelről vagy akár élettapasztalatról.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Elérhetőségeink

Iroda helye: 1102 Budapest, Ménesi út 94.

Honlap: www.szisz.hu

Tevékenységeink

Csütörtökönként közös sport, októberben közös kirándulás Erdélybe, csomó közéleti beszélgetés, karrierprogram a 350+ fős alumnin keresztül, (bicikli)túrák, este csocsó, éhesen közös főzés, filmklub és kertmozi, önkénteskedés, táncház, fesztiválon spontán egymásba botlás, számtalan buli, Téli Tábor.

Jelentkezési információk

A májusban megtartott, két lépcsős felvételi folyamatunk során első- és másodéves hallgatók jelentkezését várjuk, karra vagy szakra való tekintet nélkül.
A kollégiumnak közgazdász mellett van orvos, fizikus, pszichológus és joghallgatója is, rengeteg más szak mellett. Ez tükröződik is a kurzuskínálatunkon – a kortárs lírától és szociálpszichológiától kezdve a sportgazdaságtanon át a data science-ig mindent megtalálsz, azaz nem csak elmélyedhetsz meglévő tudásodban, de új területeken is jártasságot szerezhetsz.
Ez sok nézőpontot és különböző tudást jelent, amivel nap mint nap találkozhatsz, megismerhetsz a sajátodtól teljesen eltérő véleményeket, amik új gondolatokat és igencsak jó hangulatú vitákat szoktak eredményezni. 

Szervezeti felépítés

Demokratikus önszerveződés, vezetői tapasztalatszerzés 7-9 fős szervezetek irányításával, 70 fő életére való ráhatással – valódi felelősségérzet vibe check az egyetemi közegben.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.26. - 01:38:33