Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Heller Farkas Szakkollégium

A Heller Farkas Szakkollégium egy már több, mint 20 éve működő, senior tagokkal együtt több,mint 250 főt összefogó diákszervezet, melynek célja egy magasan képzett,széles látókörű közösség létrehozása az egyetemet kiegészítő szakmai és közösségi programokkal. A szakkollégium képviselői az egyetemről kilépve nemzetközileg is versenyképes, társadalmilag felelős, vezetői tapasztalattal rendelkezőszakemberként tudják a legjobbat nyújtani.

Tagjaink kiválóságát a belső kurzus- és követelményrendszer garantálja. Minden évben eredményesen szerepelünk a TDK-, OTDK-, valamint egyéb szakmai versenyeken. Műhelybeszélgetések és viták során tágíthatjuk látókörüket, és évente két konferenciát szervezünk.

Szakkollégistaként fontos, hogy társadalmilag felelősen gondolkodjunk, és tegyünk a körülöttünk lévőkért. A helleresek az ország különböző pontjain lévő középiskolákba látogatnak el, hogy fejlesszék a diákok pénzügyi kultúráját. Emellett a Szabó Kálmán Tehetségprogram csapatában igyekszünk minél több középiskolásszámára elérhetővé tenni a továbbtanulást a társadalmi és anyagi korlátok leküzdésével.

Kiket keresünk?

Lelkes, motivált gólyákat, akik szeret­nének egy proaktív, összetartó közösség­hez tartozni, akik többet akarnak tudni a világról és akiket érdekel a pénzügy és a közgazdaságtan.

Hogyan jelentkezz?

A Hellerbe elsőéves corvinusos egyete­misták jelentkezhetnek a tavaszi félévben. Addig is azt ajánljuk, hogy gyere el az elsős kurzusainkra – Heller Pénzügyi Képzés (HPKI-II.) – és látogasd elsős közösségi eseménye­inket és Infóestjeinket, hogy jobban megismerhess minket.

Kapcsolat

heller@heller.uni-corvinus.hu  

Vágólapra másolva