Budapesti Corvinus Egyetem ×

Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Szakkollégium

A szakkollégiumok országszerte a legambiciózusabb egyetemi hallgatók közül választják tagjaikat, akik többre vágynak, mint a hagyományos felsőoktatási intézmények által kínált lehetőségek. A szakkollégiumok által közösen vallott értékek a szakmai ismeretek bővítése, az összetartó közösség építése, valamint a társadalmi problémák iránti érzékenység.

Nálunk már egyetemi éveid alatt is lehetőséged van vezetői tapasztalatokat szerezni!
A FAKT autonomitásának és vállalatszerű struktúrájának köszönhetően ötleteidet felelősségteljes vezetői szerepekben is megvalósíthatod! A Vállalati kapcsolatainkkal és Business Projektjeinkkel értékes tapasztalatokat szerezhetsz. Betekintést nyerhetsz egy nagyvállalat működésébe, hiszen olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint az EY, a Vodafone vagy a Deloitte. 

Mi nem csak beszélünk a társadalmi felelősségvállalásról, teszünk is érte!
Az ”Egyetemisták a pénzügyi kultúráért” projektünk keretein belül hozzájárulhatsz a középiskolások pénzügyi és gazdasági ismereteinek bővítéséhez, ezáltal Te is részesévé válhatsz annak a programnak, mely során több ezer diákhoz értünk el az elmúlt években. Anyaotthon látogatásaink során lehetőségünk van olyan családok és gyerekek egy-egy délutánját szebbé tenni, akiknek kevesebb adatott mint nekünk. A közös játék és kreatív alkotás a gyerekeknek nagy élmény, így a szülőket és nevelőket is tehermentesítjük a foglalkozások idejére! Nálunk már nem találsz műanyag evőeszközt sem! Zöld Projektünkkel igyekszünk az egyetemi mindennapokat környezettudatosabbá varázsolni!

Együtt minden jobb!
Nem feledkezhetünk meg a közösségről sem, hiszen mindezeket az élményeket, míg eljutunk a munka és az önálló élet világáig, nem egyedül, hanem egy befogadó és kellően sokszínű társaságban élhetjük át. A FAKT-ban olyan összetartó barátságokra tehetünk szert, amelyeket az egyetemi éveink után is igyekszünk megőrizni. A tagságból mindig találsz valakit, akivel el tudsz menni ebédelni, át tudod nézni a beadandód, beszélgethettek, vagy felkészülhettek egy nehéz vizsgára. FAKT-osként minden héten változatos programokkal, közös sportolással vagy táborozással kapcsolódhatsz ki, de egy hajnalba nyúló táncolásra, bulizásra is mindig kapható valaki!

Ha tagjává válsz a FAKT-nak, máris nyertél egy olyan segítő közeget, akik támogatnak terveid megvalósításában, hiszen mottónk: “FAKT Szakkollégium, első lépés a siker felé!”

Ne csak álmodj a kiemelkedő egyetemi lehetőségekről, tegyél is érte! Csatlakozz a FAKT Szakkollégiumhoz!

További információkat a weboldalunkon találsz, illetve kövesd Facebook és Instagram oldalunkat a további tartalmakért!
Vágólapra másolva