Széchenyi 2020
Budapesti Corvinus Egyetem ×

Fiatal Autonóm Közgazdászok Társasága Szakkollégium

A szakkollégiumok országszerte a legambiciózusabb egyetemi hallgatók közül választják tagjaikat, akik többre vágynak, mint a hagyományos felsőoktatási intézmények által kínált lehetőségek. A szakkollégiumok által közösen vallott értékek a szakmai ismeretek bővítése, az összetartó közösségépítése, valamint a társadalmi problémák iránti érzékenység.
Nálunk már egyetemi éveid alatt is lehetőséged van vezetői tapasztalatokat szerezni!
A FAKT autonomitásának és vállalatszerű struktúrájának köszönhetően ötleteidet felelősségteljes vezetői szerepekben is megvalósíthatod!A Vállalati kapcsolatainkkal és Business Projektjeinkkel értékes tapasztalatokat szerezhetsz. Betekintést nyerhetsz egy nagyvállalat működésébe,hiszen olyan partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint az EY, a Vodafone vagy a Deloitte.
Mi nem csak beszélünk a társadalmi felelősségvállalásról, teszünk is érte!
Az ”Egyetemisták a pénzügyi kultúráért” projektünk keretein belül hozzájárulhatsz a középiskolások pénzügyi és gazdasági ismereteinek bővítéséhez, ezáltal Te is részesévé válhatsz annak a programnak, mely során több ezer diákhoz értünk el az elmúlt években. Anyaotthon látogatásaink során lehetőségünk van olyan családok és gyerekek egy-egy délutánját szebbé tenni, akiknek kevesebb adatott mint nekünk. A közös játék és kreatív alkotás a gyerekeknek nagy élmény, így a szülőket és nevelőket is tehermentesítjük a foglalkozások idejére! Nálunk már nem találsz műanyag evőeszközt sem! Zöld Projektünkkel igyekszünk az egyetemi mindennapokat környezettudatosabbá varázsolni!
Együtt minden jobb!
Nem feledkezhetünk meg a közösségről sem, hiszen mindezeket az élményeket, míg eljutunk a munka és az önálló élet világáig, nem egyedül, hanem egy befogadó és kellően sokszínű társaságban élhetjük át. A FAKT-ban olyan összetartó barátságokra tehetünk szert, amelyeket az egyetemi éveink után is igyekszünk megőrizni. A tagságból mindig találsz valakit, akivel el tudsz menni ebédelni, át tudod nézni a beadandód, beszélgethettek, vagy felkészülhettek egy nehéz vizsgára. FAKT-osként minden héten változatos programokkal, közös sportolással vagy táborozással kapcsolódhatsz ki, de egy hajnalba nyúló táncolásra, bulizásra is mindig kapható valaki!
Ha tagjává válsz a FAKT-nak, máris nyertél egy olyan segítőközeget, akik támogatnak terveid megvalósításában, hiszen mottónk: “FAKT Szakkollégium, első lépés a siker felé!”
Ne csak álmodj a kiemelkedő egyetemi lehetőségekről, tegyél is érte! Csatlakozz a FAKT Szakkollégiumhoz!
További információkat a weboldalunkon találsz, illetve kövesd Facebook és Instagram oldalunkat a további tartalmakért!  
Vágólapra másolva