Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Jelentkezz szeptemberben induló képzéseinkre!

2021-12-21 08:58:34

Megnyílt a Felvi.hu felülete, így röviden összefoglaljuk, hogy mit érdemes tudni a jelentkezéshez.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Ahhoz, hogy jelentkezz, az első lépés, hogy regisztrálj a Felvi.hu-ra. Az első bejelentkezéskor el kell fogadnod a felhasználási feltételeket. Ekkor fogod megkapni az egyedi biztonsági kódodat, amely az E-felvételi rendszerébe való belépéshez szükséges, valamint a felvételi azonosítószámodat, ami az ügyintézéshez kell. A jelentkezéshez meg kell adnod a személyes adataidat, majd kitöltheted, hogy hová szeretnél jelentkezni. Legfeljebb három képzést jelölhetsz meg díjmentesen, további hármat pedig kiegészítő eljárási díj ellenében. Végül hitelesítened kell a jelentkezésedet!

Erre 2022. február 15-ig van lehetőséged.

Ha alap- vagy mesterképzésre jelentkezel, ide kattintva tudhatsz meg még többet a jelentkezés folyamatáról, ha pedig mesterképzésre felvételizel, itt ismerheted meg a kreditelismerés szabályait, és a felvételi vizsgákról is itt tájékozódhatsz.

Ha szeretnél Corvinus Ösztöndíjasként térítésmentesen tanulni, akkor az „A” finanszírozási formát jelöld meg a felvételi adatlapon.

Jó, ha tudod, hogy jó eséllyel pályázhatsz erre, hiszen a 2021 őszén alapszakra felvett hallgatóink 74%-a, a mesterszakosok 85%-a tanulhat térítésmentesen képzéseiken.

Ha eléred a kellő pontszámot, és mindenképp a Corvinuson szeretnél tanulni, jelöld meg első helyen álmaid szakját!

Ha még többet szeretnél megtudni képzéseinkről, látogass el alap- és osztatlan képzéseinket, vagy mesterszakjainkat bemutató weboldalunkra!

Kérdésed van? Ezeket az eseményeken teheted fel azt:

Sikeres felvételit kivánunk!

#együttalegjobbak

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 02:47:34