Ugrás a fő tartalomra

Crowdhelix hálózat nemzetközi pályázati kapcsolatépítésre

A Budapesti Corvinus Egyetem is csatlakozott a Crowdhelix platformhoz, amely az EU 95 milliárd eurós Horizont Európa programjából finanszírozást kereső kutatószervezetek és vállalkozások ’Open Innovation’ hálózata. A hálózat a világ vezető kutatóintézeteinek és innovatív vállalatainak csoportjait hozza össze, hogy együtt tervezhessenek és valósíthassanak meg úttörő Horizont Európa projekteket. 

A Crowdhelix platformon az együttműködések témaközpontú közösségek, az úgynevezett „helix”-ek mentén jönnek létre (például Health Helix, Food Helix, Circular Plastics Helix). A Corvinus munkatársai is hozzáférhetnek a platformhoz a corvinusos email címük megadásával, elkészíthetik saját profiljukat, bemutathatják szakterületüket, és együttműködési lehetőségeket tehetnek közzé, valamint kapcsolatba léphetnek a terület más szakértőivel.

A Crowdhelix platform regisztrációja az ezen a linken érhető el. A hálózattal és a platform működésével kapcsolatos általános információk a platform oldalán és az alábbi videóban találhatók.

A kutatói profil létrehozásának és a pályázati partnerkereső felhívások megosztásának menetéről készült videó itt érhető el.

A Crowdhelix tagság további előnyei közé tartozik az egyes „helix”-ek által szervezett együttműködési eseményeken történő részvétel lehetősége, amelyek segítenek a sikeres projektkonzorciumok és hálózati események elindításában, valamint összehozzák a hálózat tagjait. A Crowdhelix csapata további segítséget is nyújthat a finanszírozás megszerzésében, és bemutathatja a kutatót potenciális projektpartnereknek.

Intézményi kapcsolattartó:

Pap Melinda melinda.pap@uni-corvinus.hu Rektori Szervezet / Kutatási rektorhelyettes / Kutatásmenedzsment
Vezető kutatási szakértő
E épület, 217
Telefon: +36 1 482 5287, +36 30 758 7266 • Mellék: 5287
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 01:44:37